· · Коментари: 0
БОРЕ

ЖВАЋИТЕ жваке, носите дубок ДЕКОЛТЕ, мање МИНЂУШЕ и све ће то СМАЊИТИ КРОФНИЦЕ

Боби фризура и "В" изрез су само неки од начина да се "сакрију" крофнице.

1596981392_Depositphotos_113648540_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Да би се подваљак смањио морате вежбати, али можете решири проблем шминком и фризуром.

Прочитајте још: Овде сунцобран и лежаљке НЕ ПЛАЋАТЕ, хране има КОЛИКО ЖЕЛИТЕ, а за децу је све БЕСПЛАТНО (ФОТО)

Прочитаје још: Лице негује КУЋНА РАДИНОСТ! Направите домаће МАСКЕ за све типове коже

Одговарајући избор физуре учиниће ваше лице и врат затегнутим, без употребе ботокса. Тако ће кратка боб фризура додати нову димензију пределу око ваше браде и подваљка, чинећи да изгледају тање. Дугокосе би требало да вежу коњски реп, што ће визуелно издужити лице и врат, скрећући пажњу са подбратка.

Жваке могу да помогну много! Фото: Пиксабеј

И одећом можете да га прикријете. Бирајте блузе са "ве" или чамац-изрезом, као и оне са ниским оковратником, а избегавајте ролке и моделе који су набрани високо на врату.

Волите да носите минђуше? Само напред, али избегавајте дуге, висеће, јер ће привући превише пажње ка вашем подбратку. Радије се одлучите за мање, које ће поглед скренути са предела браде и врата.

Бирајте блузе са дубљим изразом!

Шминка такође може да вам буде добар савезник у овом окршају. Контурисање лица мејкапом учиниће подваљак мање видљивим. Нанесите различите нијансе шминке на лице и тиме креирајте оптичке сенке и линије по жељи.

Прочитајте још: Уместо СКУПИХ крема намажите на лице и ИСПЕГЛАЈТЕ БОРЕ оним што ЈЕДЕТЕ!

За крај, жваћите жваку, наравно ону без шећера. На тај начин активираћете мишиће око браде и врата и смањити нежељени "висуљак", Али, не претерујте, јер често коришћење жвакаћих гума има и своје лоше стране.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.