· · Коментари: 0
ТРИК

Жвака се улепила у тепих? Без бриге! Скините је лако помоћу само једне намирнице (ВИДЕО)

Скидање шваке из косе ја најгора ствар која може да вас задеси, али није свеједно када се звака залепи за тепих.

1614509991_pjimage--1-.jpg
Фото: Принтскрин / ТикТок / омахацарпетцлеанинг

За многе је скидање жваке са било ког предмета права ноћна мора, али када је у питању тепих, ствари постају још компликованије.

На ТикТоку смо пронашли одличан трик који ће нам помоћи да без проблема уклонимо жваку са тепиха. Када га погледате бићете одушевљени.

Прочитајте још: Натопите ЈЕДНУ ствар коју имате у кухињи и сецкајте лук без суза! (ВИДЕО)

Све што вам је потребно су лимун и вода. Пола лимуна исцедите у мало воде и туфером натапајте жваку. Потом искористите виљушку како би ишчупкали жваку из тепиха. Тако наизменично натапкавајте и чупкајте и сигурно ћете успети све да извадите.

Уколико не успете да све у потпуности уклоните, савет је да пробате да очистите са гелом за дезинфекцију руку.

Прочитајте још: Сигурно сте до сада под и екран чистили ПОГРЕШНО! А, сада се чудите зашто ТВ има флеке

Ево како то заправо изгледа:

@омахацарпетцлеанинг

Хоw то гет гум оут оф yоур царпет 😅🐸 #хоwто #диy #гум #омаха #оддлyсатисфyинг #ЦолорЦустомизер #фуннy

♬ оригинал соунд - Кеннеy Сервицес

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.