· · Коментари: 0
КО БИ РЕКАО

Звучи НЕВЕРОВАТНО и НЕОЧЕКИВАНО, али то је истина: Управо ова особина привлачи мушкарце!

Занимљиви резултати истраживања.

1607955715_Depositphotos_54624835_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Имати чврсти став, да тачно зна шта жели да постигне у животу и на који начин, и да не покаже своју осећајну страну, то су особине код мушкараца које јако привлаче жене. А шта привлачи мушкарце код жена?

До сада се није истраживало како нарцисоидност утиче на привлачност код супротног пола. Сада имамо одговор и на то питање. Ма колико многи наводили да је нарцисоидност особина која није нимало привлачна, посебно код жена, чини се да ипак мушкарце управо то привлачи код жена, између осталог.

Прочитајте још: Мушкарци ОТКРИВАЈУ шта жена мора "имати" да би била САВРШЕНА СУПРУГА

Нарцисоидне особе су пуне самопоуздања, "пуне себе", арогантне и воле да манипулишу другима. Како такве особине жена делују на мушкарце, показало је истраживање у којем је учествовало 90 добровољаца, 44 мушкараца и 46 жена. 

Показало се да нарцисоидне особе итекако привлаче супротни пол.

Такве жене пожељније су мушкарцима и радије ће с њима изићи на дејт, доживљавају их и физички привлачнијима, а верује се да је то због тога што овакве особе много времена проводе испред огледала и пазе да је свака "длака на свом месту" и ништа не сме да одскаче. 

Прочитајте још: Разлози зашто ЛЕПШИ ЉУДИ заврше са РУЖНИЈИМА

Ово истраживање показало је да је боља идеја да на следећем дејту не будете "слатки и драги", будите нарцисоидни!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.