Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
занимљивости

Како да ваше ВЕНЧАЊЕ ИСПЛАНИРАТЕ ДО САВРШЕНСТВА: Корисни савети за организацију церемоније (ФОТО)

Неколико савета који ће вам помоћи да се опустите и ужитате у посебном дану

1653646264_vencanje.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Пропусти током венчања су веома чести и у већини случајева неминовни. Сваки пар се труди да целу организацију доведе до савршенства. Венчања су планирана месецима унапред. Тог дана морате балансирати између тога да се и ви и гости лепо проведете, и да свима буде пријатно. Постоји доста ствари на које морате обратити пажњу, као и много ситница које су на први поглед потпуно занемарљиве, али у исто време и веома битне како испланирали венчање из снова. За младенце је ово веома стресно. Како цела организација, тако и сама церемонија. Они се не смеју опустити ни у једном тренутку и ништа не сме бити препуштено случају. Међутим, ако обратите пажњу на одређене ствари, то ће вам значајно помоћи да се током овог дана опустите и уживате.

Прочитајте још: Почела је сезона СВАДБИ: Ово је 10 савршених ХАЉИНА за даме у ЗРЕЛИМ ГОДИНАМА (ФОТО)

Прва битна ствар је да унајмите фотографа ком можете веровати и ког ћете пре венчања упознати. То мора бити неко ко разуме ваше захтеве и ко ће вам сугерисати како да испаднете што бољи на фотографијама. Он мора обратити пажњу на осветљење и позадину, као и на угао који вама највише одговара. Добар фотограф ће испратити сваки битан део церемоније и са правим сликама у правом тренутку допринети да вам овај дан остане у најлепшем сећању.

Фото: Пиxабаy

Уколико имате могућности можете унајмити планера венчања, људе који су професионалнци у свом послу. Они ће се побринути за техничке ствари које су често најнапорнији део. Јурцање, договарање и преговарање увек одузимају превише времена и енергије, али ако имате некога ко ће то урадити уместо вас, посао ће вам значајно бити олакшан. У овоме вам могу помоћи и породица и пријатељи. Можете поделити задужења на више особа како бисте склонили сав терет са ваших рамена. Ако нисте сигурни у нешто или не можете да се одлучите, консултујте се са људима који су већ прошли кроз то.

Фото: Пиxабаy

Музика је кључни део сваког догађаја оваквог карактера. Морате наћи бенд који ће одговарати вашем укусу. У овом делу организације немојте штедети. Веома је битно да током целог венчања атмосфера буде на нивоу, да се праве што краће паузе и да и ви и гости заиста будете расположени и мотивисани да устанете и играте. Можете им сугерисати на песме често слушате и које желите да буду на репертору. Не скидајте осмех с лица и трудите се да напуните батерије како би остали осетили вашу позитивну енергију и како би она прешла и на њих.

На непланиране околности не можете утицати, тако да се око њих немојте нервирати и не дозволите да вам оне покваре расположење. Будите позитивни и не паничите. Свака непредвиђена ситуација може да се реши ако будете смирени и рационални. Ово је јако битан дан у вашем животу, тако да се потрудите да га максимално искористите и да имате лепу успомену на њега.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas