Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СВАЂА НА КОНФЕРЕНЦИЈИ

РОКЕР ИЗ ЗВЕЗДА ГРАНДА КРИТИКУЈЕ СКАЛЕ: Ђорђе Давид: Не могу поп фестивал да отварају народњаци (ВИДЕО)

Музички спектакл "Скале 2022", наставак чувеног фестивала "Сунчане скале", отворен је синоћ 28. јуна у Херцег Новом, а прве вечери фестивала наступиће музичке звезде Милица Павовић и Саша Матић, који су атмосферу довели до лудила.

1656336623_david.png
Фото: Приватна архива
Oglas

Колико је синоћ било добро, говори и чињеница да су на наступу су сви певали као један, а поштоваоци фестивала и музике окупирали су и шеталиште у Херцег Новом.

Након потпуно успешне прве вечери, данас је одржана конференција за новинаре на којој су говорили певач Ђорђе Давид, Сара Јо, Елена Ристевска и Албино. 

Певач Ђорђе Давид, који је тренутно и члан жирија "Звезда гранда" на почетку излагања похвалио је повратак чувеног фестивала, на велика врата, али је имао и једну "замерку" за организаторе:

- Све похвале што фестивал више није такмичарског карактера, јер су музичари сами по себи сујетни, а овако публика може да бира шта воли слуша. Оно што је за мене озбиљан фаул од стране организатора је што је фестивал најављен као фестивал поп музике, а нулту ноћ су отворили народњаци, рекао је Давид, мислећи на наступ колега Саше Поповића и Милице Павловић.

Фото: Приватна архива

- Ја њих волим јако као колеге, као и они мене,и ово није ништа лично против њих. Ја говорим о музици и искрено износим мишљење, рекао је познати рокер.

На овакву изјаву реаговала је и новинарка радија С, сматрајући да изјава није на месту, обзиром да је и она лично, као и сви присутни имала само речи хвале за наступе ова два извођача и да нема везе ко којем музичком правцу припада, ако су сви уживали.

- Ја желим да истакнем да радио С као организатор има све похвале, јер само они могу да окупе оваква имена, али понављам да за мене, као музичара, који је заљубљен у музику, наступ народњака на поп фестивалу представља озбиљан фаул, поновио је Давид.

Да се расправа не би даље претворила у лични сукоб, конференција је прекинута  и питања су даље постављали осталим извођачима.

Како је све то изгледало, погледајте у видеу:

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas