Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ако замислите ЖЕЉУ на следећи начин сигурно ће се остварити: Обавите РИТУАЛ који ће вам помоћи у томе

Да ли се сећате шта сте себи пожелели прошле године?

1671893190_Foto-Shutterstock-nova-godina.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Ако не, или жеља није испуњена, предлажемо да овог пута урадимо нешто другачије како би се у новој години све сигурно остварило.

Пепео у чаши шампањца, новчић испод столњака као симбол богатства или ново црвено доње рубље као гаранција врућег секса - можда сте све то чинили, и више пута. Ако вам се чини да традиционални знакови не раде, боље је да одвојите време и обавите свој ритуал... не заборављајући правила Фенг Схуи-а и савете психолога.

Прочитајте још: Ствари које не би требало да поклањамо за Нову годину: Сматра се да носе негативност

БОЈЕ УКРАСНИХ КУГЛИЦА

1. ПАР ДАНА: ОСЛОБОДИТЕ ПРОСТОР

Зашто се неки снови остварују, а други не? Можда једноставно нема довољно места за њих у вашем животу? Боље је започети припрему новогодишњих жеља тако што ћете се опростити од прошлости. Штавише, са њом је неопходно раставити се и речју и делом.

"Чишћење рушевина"

Традиција италијанског дочека Нове године заснива се на приближно истој логици: 31. децембра са прозора и балкона не лети само одећа, већ понекад и стари намештај. Значење "чишћења рушевина" је да очистите простор око себе од онога што вуче у прошлост и да направите простор за нешто ново у свом животу. Није довољно само очистити прашину и уклонити са површине све што није на месту. Шетајући кроз кућу, пажљиво се осврните да бисте без жаљења приметили и одбацили све сломљено, старо и непотребно. Погледајте ормаре и решите се бар оних предмета или ципела које никада нисте носили у претходних 12 месеци. Генерално, сви предмети из категорије "шта ако вам затреба" су солидни кандидати за бацање. Кинески или Фенг Схуи стручњаци рекли би да такве ствари акумулирају стајаћу енергију која блокира.

Размислите о томе са чим су неке ствари којих се решите могу бити повезане са вама: старе заблуде, старе навике, празна дела, застареле везе, лоше везе - све што желите да оставите у прошлости. Ако сте ван града или у вашој кући постоји камин, добро је у ватру бацити неколико "наелектрисаних" симболичних предмета: на пример, згужвану кутију цигарета, чек за непотребну куповину, белешку особе ...Не заборавите да очистите радну површину, уклоните сав отпад из своје поште, ажурирајте своје дневнике и свеске.

У данима који су преостали пре Нове године, покушајте да довршите бар један (иако мали) посао, испуните обећање дато некоме или вратите дуг. Слушајте себе и приметите како изнутра расте нови осећај лакоће.

2. ПОДЕСИТЕ ВЕКТОР ЖЕЉЕ

Уобичајено је да се захвалите одлазећој години, сећајући се свих добрих ствари. Овај ритуал има важно психолошко значење. Током последњих 12 месеци сте се променили и ваше жеље су уз вас (чак и ако на први поглед то није очигледно). Анализирајући своја осећања и процењујући догађаје, можете формирати вектор кретања на боље. Да бисте то урадили, можете користити НЛП технику. Узмите 2 листа папира и оловку, одвојите неколико минута и покушајте искрено одговорити на следећа питања.

Који су се догађаји догодили у вашем животу током протекле године?
Који су били најрадоснији - и зашто?
А који најнепријатнији и зашто?
Запишите три најважније теме које су обликовале одлазећу годину.
Са чиме од следећег НЕ ЖЕЛИТЕ да се суочите у новој години?
На шта сте најпоноснији због постигнутог?
Шта мислите да су други потценили?
Шта се догодило у години за којом највише жалите?
Која од ствари које сте прижељкивали није се остварила?
Како осећате опште расположење одлазеће године? Означите и позитивне и негативне емоције.

Закључци:

Гледајући уназад, шта вам је највише недостајало у протеклих годину дана? (На пример: време, новац, подршка, одлучност итд.)
Да се ​​нешто понови, шта бисте другачије урадили?
Шта вас је научила ова године, које ћете лекције памтити?
Наведите најмање три ствари због којих сте захвални другим људима, Универзуму и самом животу.
Наведите најмање три ствари на којима сте себи захвални.
Сачувајте лист са другом листом ("Закључци") и спалите прву, и даље пажљиво ослушкујући осећај лакоће који наставља да расте изнутра. Примећујући позитивне промене, покрећете кретање времена.

3. НОЦ́ 31. ДЕЦЕМБРА

Ако су претходне фазе посла правилно изведене, већ сте спремни да замислите своје жеље. Важно је да их формулишете посебно, са детаљима и сопственим осећањима: замислите тачно шта осећате када постану стварност.

Обратите пажњу на оно или на кога је ваша жеља усмерена: ви лично; о вашим односима са људима; глобално до ваше улоге у овом животу или месту у свемиру.

Покушајте да се фокусирате не на спољне околности (на пример, "Желим да упознам савршеног мушкарца"), већ на своју улогу и квалитет у овој ситуацији ("Желим да будем срећна, вољена жена").

Елиминишите било какве негације - "не": на пример, уместо "Желим да изгубим 10 кг", боље је рећи "Осећам се лако, у оптималној сам тежини и у одличној форми"; уместо "Не треба ми ништа" - "Увек имам довољно новца за оно што ми је важно".

Моћ речи

Наше речи имају моћну енергију: ако је жеља правилно формулисана и записана, она постаје циљ, а Универзум одмах почиње да је спроводи. Ставите лист жеља у коверту и сакријте га на осамљено место. Ако је у процесу рада ваша машта створила неку врсту симболичне слике, покушајте да је нацртате - пажљиво, у бојама, с љубављу. Омотајте овај папир у ролну, завежите га траком и закачите на јелку: после празника, такође ће морати да се уклони да би се одмотао следећег децембра.

Коначно, да бисте консолидовали резултат, првог дана (или чак прве ноћи) нове године, можете извести "Ритуал осам поморанџи". Верује се да ово соларно воће оличава енергију просперитета и животну радост, а број 8 симболизује Фенг Схуи благостање.

Улазећи у кућу, баците их на под - тако да се разваљају у свим собама осим у купатилу и тоалету. Док ваљате поморанџе, искрено и наглас пожелите себи све - срећу, љубав, успех, богатство, здравље итд. Током прве новогодишње недеље ово воће понудите гостима или комшијама.

Али што је најважније, осетите дах празника и пренесите га у будућност: ваши снови већ почињу да се остварују!

БОНУС ВИДЕО:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas