Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

''БИЛА САМ У БРАКУ ВЕЋ 17 ГОДИНА и имамо троје деце'': Шокантна исповест жене која је сазнала да јој је МУЖ- РОЂАК (ФОТО)

Жена из Колорада урадила је ДНК тест, да би сазнала више о свом пореклу, и имала је шта да види

1680181042_rodjaci-par-naslovna.png
Фото: Фацебоок принтсцреен/ Целина Qуинонес
Oglas

Срећно венчани пар из Колорада, који има троје деце, открили су како су сазнали да су у сродству, након 17 година брака. Целина Куинонес, није морала да иде предубоко у истраживање свог породичног стабла, када је дошла до запањујућег открића да је Џозеф, њен муж- такође њен рођак. Она је написала књигу инспирисана овим открићем, и веома је вокална у томе да саветује и друге парове да провере своје порекло.

Многи су имали негативан коментар на њену причу, говорећи да не би требало да наставе заједнички живот након овог сазнања. Ипак, Целин и Џозеф су одлучили да остану заједно упркос свему, а Целин је објаснила тренутак када је примила ову вест, и описала га као '' стање очаја'', али је рекла да је њихова љубав јача него икада, и да игнорише негативне коментаре који сугеришу да би требало да се разведу.

Фото: Фацебоок принтсцреен/ Целина Qуинонес

Написала је: ''Након троје деце сам сазнала да смо у сродству. Урадила сам ДНК тест мислим 2016. и да, било је то ужасно откриће, јер сам била као ''душо ми смо у сродству, да ли бисмо уопште требали да будемо заједно? Ово је чудно'', то ме је стварно избезумило.

Фото: Фацебоок принтсцреен/ Целина Qуинонес

''Нећу да дозволим да мало крви уништи оно што смо створили, ову лепу породицу. Не бих се мењала ни за шта на свету. Муж и жена за живота! Постоји разлог зашто парови понекад личе, ја само подижем свест о томе'', закључила је Целина, и још додала да сва њихова деца имају 10 прстију на рукама и ногама, алудирајући на могућности доласка до генетских поремећаја, уколико се деца роде из везе крвних сродника.

Фото: Фацебоок принтсцреен/ Целина Qуинонес

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas