· · Коментари: 0

ЧУДЕСНИ "ПОРОЂАЈ СИРЕНЕ" ДЕШАВА СЕ ЈЕДНОМ У 80.000 СЛУЧАЈЕВА: Ови невероватни близанци изненадили су СВЕ! (ФОТО)

Близанци рођени порођајем сирене изгледају невероватно, а одушевили су читаво медицинско особље

1679568600_porodjaj-sirene-naslov.png
Пхото: Тwитер принтсцреен/АнаТеијело

Прича о два брата, једнојајчана близанца, не престаје да фасцинира од њиховог рођења, а њихови родитељи нису могли да верују шта се дешава када су их видели.

Случај ових близанаца одушевио је свет, јер се "порођај сирене" дешава једном у 80.000 случајева. Наиме, порођај се десио у источној Шпанији, а медицинско особље било је одушевљено призором који ретко ко има прилику да види.

Гинеколог Ана Теијело била је вођа медицинског тима који је урадио овај царски рез. Рођени су близанци, али не на свакидашњи начин.

Фото: Тwитер принтсцреен/АнаТеијело

"Данас смо у болници имали "прикривени" царски рез (2. близанац) и овде се види одушевљење учесника. Ово су дани када нас натерају да се сетимо зашто смо у овом послу. Делимо све уз дозволу, наравно", рекла је Ана и поделила снимак порођаја:

Прикривени порођај познат је и као "порођај сирене" и изгледа врло чудесно. Беба изађе у нетакнутој амнионској кеси (водењак), која обично пукне када мајка крене да се порађа, пише Yумама.

Фото: Тwитер принтсцреен/АнаТеијело

"Сви су уживали у порођају: бабице, гинеколози, педијатри, анестезиолози, медицинске сестре, неговатељице, студенти и наравно мајка. Наше особље је направило слику за мајку - штампањем постељице и изгледа прелепо, заиста", истакла је гинеколог Теијело.

Фото: Тwитер принтсцреен/АнаТеијело

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ