Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли сте ЈАКА или ОСЕТЉИВА ОСОБА? Погледајте слику и оно што ПРВО УГЛЕДАТЕ откриће вам какви сте заправо

Оно што сте прво угледали пружиће вам одговор

1675946764_testttt.png
Фото: Тwиттер/принтскрин/пенсадор
Oglas

Оптичке илузије на први поглед делује непоуздано, али заправо могу много тога да нам открију о нама самима.

Погледајте добро слику испод и будите искрени - шта сте прво уочили?

Одговор на овом брзом тесту ће вам открити како се носите са променама у животу, да ли сте јака или осетљива особа.

Птице 

Ви сте веома осетљива особа и допуштате да вас свака ситуација узнемири.

Често сте забринути и уплашени због проблема и ситуација које се нису ни догодил. Тешко овладавате емосијама и лако можете да се узнемирите.

Пронађите начин да ублажите стрес и не бринете толико, пробајте са медитацијом и провођењем више времена у природи.

Лисица

Ви сте јака особа и у већини ситуација држите ствари у својим рукама.

Чак и када ствари не иду "по плану" и дешавају се буре, трудите се да останете мирни и да прихватите промене у животу.

Не дозвољавате да вас ишта помери из колосека и веома ретко реагујете импулсивно.

Женско лице

Некада сте били веома осетљиви, али сада сте ојачали свој ум и готово да не постоји ништа што може да вас избаци из колосека.

Ово сте научили из искуства и отад покушавате да увек када се дешавају непријатне ситуације, енергију усмерите на добре и позитивне ствари. 

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas