Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДЕЛФИН, ГОЛУБ ИЛИ ЈЕЛЕН? Изаберите и добићете МОЋНУ ЖИВОТНУ ПОРУКУ: Тест открива скривене тежње личности

Тест личности - изаберите једну животињу: делфина, голуба или јелена - сазнајте какву вам поруку ваш избор доноси!

1674306386_nalovna-zivotinje-SHUTTER.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Неки психолози сматрају да смо повезани са одређеним особинама неких животиња, као и да њихова симболика може имати везе са нашим карактером. У овом тесту личности имате избор између три животиње - делфина, голуба и јелена. Изаберите једну од наведених животиња и прочитајте коју поруку ваш избор доноси.

1. Делфин - Делфини симболизују разиграност и дубоку мудрост. Имају вешту комуникацију и међусобно јаку повезаност. У келтској митологији делфини се понашају као чувари свих вода, а ако сте изабрали ову животињу, вероватно се и ви лично супротстављате загађењу, лошим стварима, свему вештачком и покушавате да живите у складу са природом. Делфини такође илуструју круг живота – крај и почетак нечег новог. Такође, делфини су симбол среће, хармоније и успеха.

Прочитајте још: Шта сте прво уочили на фотографији? ТЕСТ ЛИЧНОСТИ који открива ваше највеће врлине и мане (ФОТО)

2. Голуб - Представља мир, благослов и нове почетке. Ако сте забринути или под стресом, време је да пронађете нови извор енергије. Радите на унутрашњем миру. Приуштите себи мирну атмосферу, ослободите се у животу онога што вас саботира и штети вам. Раширите крила и полетите у нове, позитивније хоризонте.

3. Јелен - У многим културама, јелен симболизује ауторитет. Могуће је да ће јелена изабрати људи који су дубоко осетљиви и интуитивни. Јелен је спреман да промени правац и прилагоди се у тренутку. Ако сте изабрали јелена, вероватно тежите да будете самоуверени и успешни, али истовремено је важно да развијете више нежности. Подсетите се на старе снове, неке чак и из детињства, и омекшајте своје срце.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas