· · Коментари: 0

Имате број 8 У ДАТУМУ РОЂЕЊА? Ова цифра има посебно значење, а може доста рећи о ВАШЕМ КАРАКТЕРУ

Број 8 има посебно значење и енергију

1666443055_312507263_1131067111181209_4199335283876100304_n.jpg
Фото: Пиxабаy

Свака цифра у датуму рођења има посебно значење, и она открива неке основне црте нашег карактера.

Број 8 је повезан са планетом Сатурн, што значи да се људи са овим бројем у датуму рођења сусрећу са утицајем ове планете. Могуће је да ће се на путу до успеха суочити са неким изазовима и препрекама, али уче из искуства и никада не одустају.

По нумерологији, људи са бројем 8 имају добре логичке вештине и пођеднако су вешти у разговору и расправама. Превише су посвећени својим циљевима и амбицијама у животу. Ови људи представљају одличне пријатеље и одговорни су према људима из свог окружења.

Не морају много да брину о финансијама јер увек имају ток прихода и знају како да сналажљиво користе свој новац. Избегавају ароганцију, али су веома сентиментални и љубазни од срца. Они воле да служе људима и никада не одустају, упркос тешкоћама. Знају са другима да пронађу компромис и често су омиљени пријатељи јер желе да помогну.

Прочитајте још: Дефинитивно имате посла са МАНИПУЛАТИВНОМ ОСОБОМ: Како да препознате ЛАЖНА ИЗВИЊЕЊА?

Људи са бројем 8 су веома вредни и борбени. Веома грациозно прелазе све животне препреке и постижу успех. Веома су амбициозни у животу и спремни су да се труде како би постигли високу позицију у свом послу. Своје задатке обављају са пуном страшћу, посвећеношћу и одговорношћу. Никада не одустају од испуњавања својих обавеза. Мирољубиви су и не могу толерисати било какву неправду.

Понекад могу да жртвују своју срећу и потребе због других, али је важно да овде пронађу меру.

Мане ових људи јесте што могу да буду скептични, тешко стичу поверење у друге и потребно је много времена да прође како би вас пустили у свој живот.

Тешко их је разумети, јер су веома дубоки и мистериозни за разумевање и понекад могу да буду погрешно схваћени. Такође, не подносе самоћу и плаше се усамљености.

За особе које у датуму рођења имају број 8 главна је препорука да воле више себе. Када развију љубав према себи, тада ће се лакше отворити и за нова познанства, а знаће да и кад су сами имају своје невероватно срце и лепе мисли. Љубав је оно што их храни!

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.