Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како зрачите, тако привлачите: Погледајте какву ЕНЕРГИЈУ имате и на који начин она УТИЧЕ на вас

Нумеролози праве разлику између две врсте енергје

1668269215_Foto-Profimedia-numerologija.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Енергија каквом зрачите, таквиу и привлачте. Овде правимо разлику између две врсте енергије нежне и мирне са једне стране, и интезивне и снажне са друге стране.

На основу нумеролошког прорачуна датум рођења и вашег имена сазнајте и откријите шта вам ваш вид енергије доноси у животу и како утиче на вас.

Прво је потребно да израчунате лични број на основу датума рођења. Саберите све цифре из датума рођења и сведите их на једноцифрен број. На пример, ако сте рођени 12.06.1987, рачунајте на следећи начин: 1 + 2 + 0 + 6 + 1 + 9 + 8 + 7 = 34, а затим 3 + 4 = 7. Ваш број у овом случају је седмица.

Прочитајте још: ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Открива ваше СКРИВЕНЕ страхове - оно што сте прво уочили на фотографији може рећи много о вашој подсвести

Свако слово има свој број према нумерологији. Из табеле испод издвојите бројеве на основу слова из вашег имена, саберите те бројеве док не добијете једноцифрен број.

А, И, Ј, Q, Y: 1

Б, Р, К: 2

Ц, Ћ, Ч, Г, Л, С, Ш: 3

Д, Ђ, Љ, М, Т: 4

Е, Х, Н, X: 5

Њ, У, В, W: 6

О, З, Ж: 7

Ф, П 8

На пример, ако је ваше име Марина, сабирате - М + А + Р + И + Н + А = 4 + 1 + 2 + 1 + 5 + 1 = 14, затим 1+4 = 5 У овом случају Петица је ваш број.

Након тога саберите лични број добијен на основу датума рођења са бројем имена - потребно је такође да сабирате док не добијете цифру од 1 до 9. У наведеном примеру то би изгледало овако - 7 + 5 = 12, па 1+2 = 3. Енергетски број је Тројка.

Израчунајте свој број, па прочитајте резултате. Парни бројеви - 2, 4, 6, 8 су носиоци нежне и мирне енергије. Непарни - 1, 3, 7, 9 - то су носиоци интезивне и снажне енергије.

Кратак опис носилаца нежне и мирне енергије - Ови људи имају дивну енергију коју преносе на друге. Без сумње, они су највеће емпате и живе како би помагале другима и учинили овај свет бољим местом. Изузетно су радосни и труде се да око себе шире света осећања љубав према ближњем, веру у позитивне исходе. Често су омиљени у друштву, заљубљују се у њих. Они могу да стварају лепе ствари, а завист и осветољубивост за њих су потпуно непознате. Са друге стране, великодушност је њихова главна особина. Умеју да опросте и да забораве на увреде. Ипак, и они имају ману. Могу лако заборавити на себе и своје потребе, а само удавољавати другима, што може довести до незадовољства. Често нису сигурни у себе, могу бити повучени и потискивати непријатне емоције попут беса и туге.

Кратак опис носилаца интезивне и снажне енергије -То су комплексни људи. Несумњиво, често су шармантни и истичу се у друштву. Вођрени су великим амбицијама, циљевима, жељама за успехом. Делују као неко ко има невероватно самопоуздање и зна шта хоће у животу. Око себе стварају само круг изузетно блиских људи, а ако их повредите, израдте њихово поверење, тешко ће вам опростити. Имају оштар ум, добро памћење и развијену запажање. Стално раде на себи, развијају се и напредују - посвећени су свом напретку. иако многима делују хладно, испод је крхко и ломљиво срце које вешто скривају. Мана ових људи јесте што могу бити себични, склони перфекционизму и често дају већи значај материјалним ставрима, иако се због тога могу осећати лоше.

Истина је да се људи не могу баш поделити на ове две стране, и у јендом и у другом постоје обадве енергије, само што је једна некад доминантнија. тајна среће и успеха дефинитивно је поставити баланс.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas