Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТЕСТ ЛИЧНОСТИ

КАПИЈА ЖЕЉА: Изаберите један број и сазнајте да ли вас у будућности чека срец́а или разочарење

Баш као што име говори, капија жеља може испунити жељу. Све зависи од тога који број изаберете

1680088083_kapij-azelja.png
Пхото: Твитер принтсцреен/ пенсадор
Oglas

Некима могу да донесу тужне вести, а неки су јако срећни бројеви. Одаберите број који вас највише привлачи, и сазнајте шта вас чека.

Број 1

Током овог периода биће мала напетост између Вас и партнера. Најважније је да не заборавите да љубав није трка већ заједнички рад. Мало спустите лопту и дозволите некада компромисе. Иначе, ваша љубав је прелепа само морате још мало да порадите на њој.

Број 2

Бићете јако друштвено активни, и током тих активности упознаћете занимљиву особу. Она ће бити испуњење ваших жеља и снова. Биће то љубав на први поглед, али буквално. Пронаћи ћете љубав једно у другом, и заједно ће вам бити прелепо. Уживаћете као никада до сада.

Број 3

Изазиваћете много интересовања у скорије време. Тако да ћете бити у прилици да можете да бирате кога ћете завести и бити са њим. Пријаће вам сва та пажња коју ћете добијати где год да се појавите. Подићи ће Вам самопоуздање али и пробудити из зимског сна у којем сте запели, преноси нови.ба.

Број 4

Једна особа коју много волите ће вас повредити, тачније разочарати. Имаћете неке договорене сусрете али ништа од тога неће бити. Увек ће измишљати неке изговоре који ће Вас довести до границе лудила. Међутим, осетићете потребу да се ипак осветите за све то што вам ради.

Број 5

Ово је број који доноси велику срећу у ваш живот. Оствариће вам се једна жеља о којој сте давно маштали. Али тек сада је дошло време да се она заиста и оствари. Били сте стрпљиви око њеног испуњења, али ћете се запитати шта сада када се остварила?!

Број 6

Ускоро ћете добити једну јако важну пословну шансу која би могла бити пун погодак. Али све зависи од тога како ћете ви да се опходите према томе. Уколико уложите довољно труда и воље, само небо Вам је граница. Међутим, ако будете незаинтересовани, онда боље немојте ни започињати ништа око тога.

Број 7

Имаћете одређене неспоразуме са људима око вас. Осећаћете се као да сте у неком другом универзуму гдје Вас нико не разуме. Тај период ће проћи врло брзо, али ћете током њега схватити ко су Вам прави пријатељи а ко глуми. Та промена иако мало болна, добро ће Вам доћи у даљем животу.

Број 8

Ово је број лепих вести које ћете ускоро добити. Могуће је да ће се тицати брачне понуде или путовања или финансијског добитка. Углавном, шта год од тога било за Вас ће то бити јако лијепо искуство. Научићете много тога новог о себи али и људима са којима се дружите, као и партнеру. Коначно ћете успоставити космички мир у животу.

Број 9

Имаћете јако добрих прилика за започињање веза. Само уколико нису дупле везе, оне доносе срећу. Пазите да се не упустите у забрањени однос јер би могли бити повређени, баш као и остали људи у свему томе. Уколико сте слободни онда је срећа на вашој страни, пише Прва.рс.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas