· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Милица је из Србије отишла у Дубаи, а онда се удала за МИЛИОНЕРА: Сви су занемели кад су видели како ОН ИЗГЛЕДА! (ФОТО)

Милица Полскаyа једна је од најпраћенијих инстаграм и тик ток звезда, иако сада ужива у раскоши, њен живот пре брака са богатим Казахстанцем, био је трновит

1632301670_milica-1.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/ ммм_стилл_лимитед_едитион

На трећој години Правног факултета, Милица је заједно са својим тадашњим дечком, отишла да ради у Дубаи. Запослила се у једном кафићу, где је радила за месечну плату од 750 долара, плус бакшиш.

Прочитајте још: Како да останемо здрави док седимо за столом? Два једноставна решења

- Планирала сам да радим годину дана и сакупим новац за школовање, да не будем на терету родитељима. Дочекао ме је ауто компаније и одвезао ме до зграде. Имала сам своју гарсонијеру, што је била реткост - испричала је Милица у једном од својих видеа и додала:

Радила је 14 сати дневно, шест дана у недељи

- Плата ми је била фиксна, 750 еура плус бакшиш који деле сви запослени у локалу у коме сам радила - рекла је Милица и напоменула да је пре одласка у Дубаи повећала груди, а новац за то јој је дао њен деда.

Како је испричала, Милицаје радила шест дана у недељи по 14 сати дневно, да би на крају дала отказ јер више није могла да издржо такав темпо.

- Била сам мртва и нисам могла више да радим - рекла је и додала, да јој је убрзо након тога сам Бог послао садашњег супруга са којим данас има честворо деце, а онда је у једном од својих видеа на јутјуб каналу и описала како је дошло до судбоносног сусрета:

- Мој садашњи супруг и ја смо се упознали у једном ноћном клубу. Први пут нисам желела да се упознам са њим, јер је два сата пре тога његов пријатељ пришао да се фотографише са мном. Био је огроман и дебео и пред крај он пошаље другарицу да се упозна са мном, значи прво се фотографисао друг, а онда шаље другарицу. 

- Друго вече сам га опет срела у клубу. Држао је две чаше шампањца и насмејао се. Остала сам мало и кратко са њима, јер је био прелеп. Таман тен, бели зуби, плаве очи, све је то имао. Дала сам му после сат времена свој број телефона и мало смо се играли. Он ме је звао сутрадан на састанак, да би ми након тога открио да је рекао свом другу - она ће мени да роди сина -причала је Милица кроз осмех и описала како је протекао први састанак.

 

Први састанак био је луђи од упознавања
 

- Дошао је са огромним букетом цвећа и љубичастом кутијом са слаткишима. Састанак је трајао четири сата. Он није знао енглески, ја нисам знала руски и требало нам је да се јако дуго споразумемо. Рукама, ногама, како смо знали у том тренутку. Обула сам неудобне ципеле и крвариле су ми ноге. Пољубили смо се тек на трећем састанку, а остало је историја - закључила је Милица која свакодневно пратиоце обавештава о свом гламурозном животу и колико ужива у њему.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.