· · Коментари: 0

Муж је увредио да не ради ништа у кући: Она ЗАПОЧЕЛА ШТРАЈК И УРАДИЛА ОВО (ВИДЕО)

Домаћица је постала хит на ТикТоку након што је показала како се ''осветила''

1686404464_ZENA-NASLOVNA.jpg
Фото:ТикТок принтсцреен/ линдсаyдонеллy2

Једна мајка и супруга из Конектикута, прикупила је доста симпатија на друштвеној мрежи, након што ју је муж ''оптужио да ништа не ради по кући''. 
У видео снимку, који има више од 13 милиона прегледа у време објављивања, Линзи Донели дели коментар свог мужа, али и како му је одгворила.

Два дана Линзи није намештала кревете, нити испирала ни један суд. Показала је веш нагомилан на каучу, породични трпезаријски сто препун прљавих тањира, играчака по поду, и пешкира разбацаних свуда по купатилу.

Након снимања, који је објављен уз хит песму Тејлор Свифт ''Карма'', Донели је отишла на викенд са пријатељицама, остављајући кућу у таквом хаосу.

 

@линдсаyдоннеллy2 Тхен И лефт тоwн фор а гирлс трип… #марриагехумор ♬ Карма (феат. Ице Спице) - Таyлор Сwифт


Она још каже, да она и суруг Брајан раде пуно радно време. Док она води маркетинсшку агенцију онлајн, он ради на финансијским ризицима. Пар који је у браку седам година, има двоје деце од 7 и 4 године.

Линзи ипак напомиње да Брајан (37) већином кува за породицу, и да покушавају да што равноменрије расподеле кућне послове.

''Оне ноћи када је дао такав коментар, ја сам спремала децу за спавање, а он је чистио у кухињи. Приметила сам да је помало мрзовољан, и помислила сам- 'шта се дешава?' И тада је то рекао да не радим ништа по кући''.

Донели је онда одлучила да ће, уместо да му узврати, само ''штрајковати''.

''Нисам хтела да вичем и свађам се око тога'', каже она, ''хтела сам да докажем пенту на шаљив начин''.

Судећи под коментарима на ТикТоку, успела је у тој намери. 

''Неко је коментарисао мој видео да се на тај начин тај невидиљиви труд и рад чине видљивим. И мислим да је то сјајно'', каже она.
''Стално поспремам за свима- скупљам ципеле, радим све ове ствари које остају непримећене, али много доприносе''.

Али, прича има срећан крај. У следећем видеу, она снима Брајанову реакцију на вест да је видео постао виралан. Брајан се извињава због коментара од кога је све почело, и она убрзо уверава гледаоце це да је он ''запарво добар муж'', али да му је ово било потребно да би ствари сагледао другим очима.

 

@линдсаyдоннеллy2 Реплyинг то @крис ♬ оригинал соунд - Линдсаy Д

Брајан је још казао за Тодаy, да он и супруга имају супер јаку везу, те да се у том тренутку осећао исфрустрирано и да је то само пребацио на њу.
Линзи још додаје да је кућа била потпуно сређена када се вратила са викенд-одмора, а да је Брајан чак очистио и ауто.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.