· · Коментари: 0

НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ КАКО СЕ ЏУЛИЈА РОБЕРТС ОСЛОБАЂА ОД СТРЕСА: Ову активност су многи заборавили, а глумица је обожава

Иако велика звезда, Џулија Робертс у слободно време за опуштање практикује нешто што су многе даме заборавиле

1678632721_profimedia-0609530218-Julia-Roberts-Nottimg-hill.jpg
Пхото: Профимедиа

Једна од најлепших и најпознатијих глумица, Џулија Робертс, може себи да приушти одмор кад год жели, на најексклузивнијим локацијама, да иде сваког дана у спа центар и на масаже, на најразличитије третмане за улепшавање, али она није особа која ће само да посматра себе у огледалу и да брине како изгледа. Њој је једна најобичнија активност довољна за мир и опуштање.

Реч је о ручном раду, тачније о шивењу и плетењу, које је све мање присутно у животима модерних жена.

-Имам једну малу собу и у њој машину за шивење и све што ми треба за плетење, игле, крпице, конце и материјале. То је моје мирно место, мој кутак у који одем кад пожелим да се опустим и мало осамим- истакла је глумица.

Фото: Схуттерстоцк

Џулија је мама троје деце и док су били мали није имала много времена за свој хоби, јер су дечје обавезе и активности биле бројне. Ипак, трудила се да украде понеки тренутак да буде креативна, уместо да, на пример, оде код маникира, што би многе друге жене урадиле.

-Изглед ми није на првом месту. Битније ми је да будем срећна, да радим оно што ме у том тренутку испуњава- објаснила је Робертсова.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.