· · Коментари: 0

Одговорите потпуно искрено на ових 10 ПИТАЊА И САЗНАЈТЕ ГДЕ ЋЕТЕ УПОЗНАТИ СРОДНУ ДУШУ: Откријте где вас чека судбоносни сусрет

Будите искрени и одговорите на следећих десет питања

1675331547_shutterstock_1021844047.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Усамљене душе се углавном питају где могу пронаћи своју праву љубав. Да ли ће то бити случајно познанство на улици, или можда преко пријатеља, или преко друштвених мрежа? Где упозанти своју сродну душу? Одговорите искрено на следећа питања теста и можете сазнати где вам је суђено да се сретнете, пише Сенса.рс.

1. Шта вам вам олакшава упознавање нових људи?

  1. Јасан опис одговарајуће личности
  2. Тражења савета у области вашег интересовања
  3. Детаљно проучавање профила особе
  4. Заједничке активности

2. Шта је за вас љубав?

  1. Дефинитивно није нешто што долази неочекивано, може се планирати.
  2. Однос душа, хобији, могућност да будемо на истој таласној дужини.
  3. Лице које ће се разликовати у гомилу.
  4. Прилика да остварите нешто више од пријатељства.

3. Који цитат о вези вам се највише свиђа?

  1. "Односи се могу брзо изградити, али да ли ће бити јаки као бетонски зид?"
  2. "Близу није онај до кога можеш руком да допреш, већ онај до кога душа допире."
  3. "Ако сте увек доступни, нема места мистерији."
  4. "Везе су плес у пару. Оба партнера морају ухватити ритам."

4. Имаш финог комшију, шта ћеш прво о њему сазнати?

  1. Детаље његове биографије, преференција и брачног статуса.
  2. Који су његови хобији, чиме се бави, како проводи слободно време?
  3. Пронађите га на друштвеним мрежама, оставите захтев за пријатеља.
  4. Како се односи према животу, људима око себе.

5. Колико брзо се повезујете са људима?

  1. Брзо, ако постоји интересовање.
  2. Много је лакше када сте у кругу истомишљеника.
  3. Радије истражујете профил особе која вас занима на друштвеним мрежама, ођедном ће се наћи нешто занимљиво.
  4. Када постоји узбуђење и страст за заједничким активностима - довољно брзо.

6. Како обично почињете јутро?

  1. Прегледам нове захтеве ("мечеве") на Тиндеру и дан ће се наставити упознавањем.
  2. Проверавате ваше омиљене форуме. Занимају вас коментари.
  3. Од сурфовања до друштвеним мрежам и дописивнаје са познаницима
  4. Разговор са пријатељима.

7. Где бисте позвали свог партнера на састанак?

  1. У природу, да прошетате парком.
  2. У позориште, на премијеру вашег омиљеног редитеља
  3. На модерна места у граду.
  4. Шетња, излазак, дружење - можда и дупли састанак.

8. Која врста размишљања најјасније одражава ваш начин решавања проблема?

  1. Алгоритамски - заснован на готовим алгоритмима, изводећи одређени низ
  2. Продуктивно - засновано на креативној машти, стварању нечег новог
  3. Дискурзивно – ослања се на резоновање засновано на међусобно повезаним закључцима
  4. Хеуристички - је проналажење решења за нестандардне проблеме

9. Колико сте спремни за везу?

  1. 100% спремност овде и сада.
  2. Не видим смисао да тражим конкретно, није битна хитност, већ сличност интересовања
  3. Ако ми се свиђа нечији став, зашто онда не.
  4. Онолико колико друга страна може да понуди.

10. Незнанац вам је писао, какви су ваши поступци?

  1. Ако је симпатичан, одговарате на поруку одмах.
  2. Питате га директно шат очекује од вас.
  3. Погледате његов профил, обратите пажњу на лајкове, коментаре, објаве
  4. Додајете га за пријатеља, очекујете да ћете започети дружење.

Решење:

Највише одговора под 1 - Ваша љубав вас чека на сајту за упознавање Шта то значи? Све више људи који цене и штеде своје време долази на сајтове и апликације за упознавање. Највероватније сте спремни за везу, знате шта желите и утврдили сте критеријуме који су важни за проналажење партнера. Свесни сте својих предности и то можете да наведете у упитнику како бисте приказали најпотпунију слику о вама. Отворени сте за контакте, али нисте подешени за дуге претраге, а сајт вам омогућава да видите кандидате у великом обиму и филтрирате оне који нису одговарајући. Ако неко није прошао "кастинг", увек се можете вратити на своју страницу и почети испочетка. Које су предности? Могућност разматрања више профила ођедном, постављање филтера према важним критеријумима. Можете се припремити унапред, размислити о најефикаснијем представљању себе, одабрати опис и добре фотографије. Контингент сајтова је већ усмерен на упознавање, стога је ризик од неспоразума о сврси ваших порука минимизиран. На шта обратити пажњу? Посртоји ризик да налетите на лажне профиле, па проверите све пе састанка и будите безбедни. Ово може смањити изласке и појачати време које проводите на телефону.

Највише одговора под 2 - Вашу љубав ћете пронаћи преко зајендичких интересовања. Упознавање на блоговима, форумима и другим ресурсима посвећеним одређеним темама је погодно за вас. То могу бити сајтови на којима можете да поделите своју креативност или страст, као и да видите и процените како други то раде. Такође, постоји шанса да га пронађете на неком курсу, хобију. Спремни сте да учите и делите. Везе као циљ саме по себи можда вам неће бити толико интересантне колико прилика да будете у кругу истомишљеника, стекнете признање у својој заједници, унапредите своје вештине, развијате се у одабраној области. У односима цените јединство душа и хобија, спремни сте да поделите своја интересовања са партнером и узмете у обзир његове ставове. Које су предности? Хобији, таленти партнера су познати, одмах можете имати заједничке активности. Можете зајендо уживати, разменити интересовнаја о истој области и на тај начин постати складни за будућу љубав. Негативно је што код истих интересовања може се јавити конкуренција и потреба за такмичењем, а то лоше утиче на односе.

Највише одговора под 3 - За оне који због разних околности нису спремни за сајтове за упознавање, постоји мање обавезујућа, иако не мање информативна опција – разне друштвене мреже. У савременом свету, скоро сви су бар некако заступљени на Интернету, посебно ако је то повезано са специфичностима професионалне делатности. Отворени сте за нова познанства. Многи парови се данас упознају на овај начин, дописивање, упознавање, дељење мишчјења - све ово може бити занимљиво. Размена стикера и лајкова постала је нови начин да некоме покажете да вам се допада. Међутим, будите опрезни ко с екрије иза профила и све што вам је сумњиво избегните. Предности ове опције упознавања јесте забавно дописивање и што на профилу особ еможете видети, изглед, интересовања, перцепцију одређених ствари. Када дође до познанства уживо, тек тада ћете знати да ли је то оно право.

Највише одговора под 4 - Ви сте изузетно дружељубива и комуникативна особа. Имате пуно пријатеља, па је могуће д аћете баш преко њих упознати сродну душу. Уживате д абудете окружени људима и један сте од омиљених пријатеља, ап у великој групи људи можете упознати особу за себе. добра ствар је што ће вам пријатељи открити нешто више о овој особи - знаћете много више него да сте се случајно срели или упознали на интернету. Лоша страна јесте што су пријатељски и љубавни односи другачији, па овде можете упасти у замку.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.