· · Коментари: 1

Прекрила је тело тетоважама, а сада се каје: "Замислите да сте обукли кошуљу када сте имали 20 година, а сада то морате да носите до краја живота" (ВИДЕО)

Тетоваже се у већини случајева раде у младости, када бас и не размишљамо о томе како ће то да изгледа кроз неколико деценија

1680340045_Untitled.jpg
Фото: Тик Ток /принтскрин/ сараоверсхарес

Жена која је од главе до пете прекривена тетоважама открила је колико се каје због одлука које је доносила. Сара је објаснила да је први пут почела да се тетовира када је била у двадесетим годинама и да је тада јако волела тетоваже, али сада је то упоредила са ношењем исте кошуље сваки дан и пожелела је да је неколико пута размислила пре коначне одлуке.

Она има црно-беле "слике" свуда, укључујући и груди, руке, па чак и врат, пише Тхе Сун.

@сараоверсхарес Оопс И регрет алл мy таттоос 🥲 И мигхт до анотхер видео листинг алл тхе отхер реасонс бут со фар ноне оф тхем инволве мy таттоос агинг (wхицх ис wхат дудес усед то алwаyс телл ме) тхеy јуст дон’т матцх wхо И ам ноw анд мy гирлy/феминине аестхетиц. Wилл yоу регрет yоур таттоос wхен yоу’ре мy аге? Маyбе! #ЦапЦут #таттоорегрет #таттоорегретс #фемининеаестхетиц #гирлyаестхетиц ♬ оригинал соунд - Сара

- Замислите да сте једном обукли кошуљу када сте били у двадесетим – а сада то морате да носите до краја живота.Постоји много разлога да жалим због својих тетоважа, али данас сам посебно желела да причам о томе јер не одговара мојој естетици - објаснила је Сара својим Тик Ток патиоцима.

Сара даље објашњава да тетоваже лепо ишле из њену личност током њих 20-их, али да је сада другачије.

- Раније бих себе описала као мрачну, сабласну и ц́удљиву. Међутим, то је потпуна супротност мојој женственијој, девојачкој енергији сада.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 


 

 

 


 

 


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.