Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САНОВНИК

САЊАЛИ СТЕ БЕБУ: Откријте значење овог сна, и које вам новине будућност доности

Шта значи сањати бебу?

1673003955_shutterstock_569253283-beba-naslov.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Као и на јави, и у сну новорођенче или беба означавају испуњење жеља, нови почетак и потребу за исправљањем лоших особина због којих смо несрећни. Снови са бебама су врло ретко негативни.

Сањати своје новорођенче тј. своју бебу
Ако у сну видите своје новорођенче, то указује да ћете више времена посветити себи. Могуће је да сте решили да реорганизујете живот и да се вратите давно заборављеним циљевима. Трудићете се да поново спознате ствари које су вам причињавале задовољство, и да обновите контакт са људима које сте, неправедно запоставили.

Сањати туђе новорођенче 
Уколико у сну видите туђе новорођенче, то значи да вас очекује срећа у кући. Вероватно ћете схватити да су чланови ваше породице једини који ће вам се наћи и у добру и у злу, због чега ћете се потрудити да према њима будете бољи него пре. Само мало толеранције биће довољно, да у вашем дому завлада мир и спокој.

Прочитајте још: Шта значи када ПЛАЧЕТЕ у сну? Симболика може бити УЗНЕМИРУЈУЋА

Сањати да чувате бебу

То значи да сте свесни компромиса које сте направили. Могуће је да нисте задовољни условима који су вам постављени на емотивном и пословном плану. Нећете бити сигурни да ли сте спремни да жртвујете слободно време, како бисте напредовали на послу, и да ли ћете жртвовати вашу слободу да бисте остали са партнером. Морате расчистити са собом- шта је то што би вас учинило срећном и задовољном особом? Могуће је да сте под притиском партнера и околине да имате децу, па вас то мучи и у сну. Свесни сте да је имати дете озбиљан корак, на који се одлучујете за цео живот, и да је најбоље имати га када оба родитеља то пођеднако желе.

Фото: Схуттерстоцк

Сањати да сте изгубили новорођенче

Када у сну изгубите бебу, то имплицира да се плашите одговорности. Ви сте особа која има много жеља, али чим дођете на корак од њиховог остварења, повучете се и одустанете. Некако увек успете да убедите себе, да нешто не можете и слушате само оне људе који то потврђују.
 

Сањати да беба плаче
 Ако у сну новорођенче плаче, то имплицира да ћете бити препуштени себи. Може се десити да ћете се наћи у ситуацији која ће бити нова и неизвесна па ћете морати сами да се изборите. Људи којима је стало до вас се неће мешати пуштајући вас да се осамосталите и упустите у борбу звану живот, или се неће мешати због неких својих унутрашњих раздора. У било којем случају не би требало да им замерите њихову неактивност и летаргичност.

Прочитајте још:Шта сте прво угледали на ФОТОГРАФИЈИ? Тест личности који вам даје САВЕТ користан за цео живот
 

Сањати да сте добили бебу 
Када у сну добијете бебу, то је показатељ да бисте требали да унесете мало живости у вашу свакодневницу. Рутина је завладала вашим животом и то вас чини незадовољним. Боље бисте се осећали кад бисте почели да тренирате неки спорт или да се бавите хобијем у коме уживате. Чак иако сте старији, никад није касно да научите страни језик или борилачке вештине.
 

Сањати како храните бебу 
То значи да чекате да се реши неспоразум у који сте умешани. Могуће је да су ваши пријатељи или партнер чули неистине о вама од злонамерних људи. Покушаћете да решите те несугласице разговором уз напомену да следећи пут пазе у шта и коме верују.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas