Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сањали сте да бежите од људи или животиња? Ево шта вам све подсвест поручује

Ово је један од најчешћих снова

1680250986_shutterstock_1172596741.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Овај сан је тежак, али чест међу људима, можда и један од најчешћих снова.

Без обзира ко вас или шта у сну прогони, да ли је то човек, животиња, неко фантастично биће, ово је сан који увек значи бригу.

Без обзира на то што вас мучи овакав сан, прихватите га као упозорење. Време је да прихватите одговорности од којих бежите, а које се сигурно неће решити саме од себе.

Када вас јури животиња, било која – крајње је време да се помирите са страшћу која вас опседа. Ако мушкарца у сну јури особа супротног пола, он се на јави вероватно осећа немоћно, као да ће га неко сваког трена прождрети.

Можда сте уплашени својих поступака који тек следе. А ако вам се у сну чини да сте довољно удаљени од онога што вас јури, онда ни стрепње ни невоље из реалног животу нису претеће, бар не за сада.

А ако су тик иза вас, будите спремни да се суочите са проблемима који ће брзо изаћи на видело. Сан је директно повезан са тим проблемима.

Сањали сте да вас нападају док бежите?

Такве ситуације у сну само наглашавају ваше страхове.

Свакодневни стрес на свима оставља трагове, али од бежања никад нема користи. Прихватите своје одговорности и ангажујте се тако да не носите велики терет.

Занимљиво је поменути да снове о бежању много чешће сањају жене него мушкарци. Овакви снови симболизују да вам нешто у животу изазива стрес. У горем случају, анксиозност.

У сновима често бежите од неке опасне животиње, или, са друге стране, познате или непознате особе која је решена да вам учини нешто нажао. Може вас јурити неко или нешто што у сну и не можете видети.

Све горе наведене опције у сновима симболизују да вас нешто у животу брине. На јави бисте највероватније да избегнете нешто уколико у сну бежите од некога или нечега.

У сну вас јури животиња

Животиња или особа која вас у сну јури може бити веродостојна представа некога или нечега што бисте да избегнете у стварном животу. Разумевање сна може отежати могуће метафорично представљање ствари или ситуација које бисте на јави радо избегли.

Ако вас јури човек

Када у сну бежите од човека, у стварном животу постоји могућност да будете преварени.

Ако, пак, млада девојка у свом сну бежи од мушкарца сигурно је да није у потпуности спремна за озбиљну везу. Мушкарац у сну је неко познат? Најбоље би било да са њим избегнете било какве сусрете јер у стварности тај однос нема изгледе да буде срећан.

Ако сте успели да побегнете пред гоничем и у стварном животу ћете успешно избећи ситуацију која би можда била и по живот опасна.

Могуће је да сте коначно у стању да се издигнете изнад неке неповољне ситуације и да се са лакоћом носите са неприликама.

Нешто вас јури и покушава да вас прогута?

То би, нажалост, могло значити неповратне промене. Рачуњате на то да се коначно налазите на тачки са које нема назад.

Сањате да бежите од неког кога познајете?

Уколико у сну бежите од људи које добро познајете, било да се ради о једној особи или више њих, ви на јави вероватно покушавате да избегнете сваки облик одговорности. Можда је време да престанете да се понашате попут детета...

Сањати да бежите од убице

Бежите од убице који убија све пред собом - овакав сан схватите као упозорење. Вероватно указује на могуће преваре у блиској будућности, будите срећни што ћете их узбећи.

Сан у коме сте успели да избегнете смрт можда и није добар знак и може да указује на тегобе у вези са здрављем у скорије време.

Такође, снови у којима бежите од убице, могу указивати на то да се осећате заробљено у некој ситуацији из које ћете ускоро изаћи, коначно.

Бежање од убице у сну може да указује на то да ће вам бити потребна сва снага и енергија да сачувате финансије које вам припадају.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas