Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сањали сте да се УДАЈЕТЕ? За снове о венчању везује се НЕКОЛИКО ТУМАЧЕЊА

Ови снови не везују се само за промене на љубавном пољу

1666781900_foto-snovi-Pixabay-Pexels.jpg
Фото: Пиxабаy, Пеxелс
Oglas

Многи сматрају да се кроз снове манифестује оно што се налази у нашој подсвести, односно све оно што се налази дубоко у нама.

Ако сте сањали своје венчање, то је у глобалу позитиван и добар знак. Ако сте у сновима са стране посматрали своју свадбу то може указивати да сте умерено самокритична и разумна особа. Венчанице су беле боје која је симбол невиности и чистоте, а ако сте је носили у сну то може указивати на жаљење због неких одлука и ствари из прошлости, које вас спречавају да наставите даље са својим животом.

Ако сте у сну гледали себе у венчаници у огледалу то указује да се осећате самопоуздано и поносно.

Прочитајте још: Колико СЕКУНДИ траје тренутак? Информација коју многи не знају

Уопштено говорећи, овакви снови наговештавају лепе ствари и да ћете постићи оно што сте желели захваљујући свом труду.

Међутим, ако удата жена сања своју свадбу то може указивати на проблеме и дистанцу у браку.

Чувени Фројд је сматрао да снови о свом венчању нису добар знак - веровао је да они указују на незадовољство у личном животу или наговештај да на емотивном пољу пролазимо кроз лошу фазу.

Амерички психолог Милер мишљења је да ови снови указују на недостатак пажње супротног пола у реалном животу.

Такође, ако сањате да купујете прстен то није добар знак - такви снови указују на неуспех, ризик оф преваре и лош период у каријери.

Бонус видео:


Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas