Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сањали сте да сте ПРЕВАРИЛИ ПАРТНЕРА? Стручњак за снове открива шта вам подсвест поручује на овај начин

Снови о превари релативно су чести, а подсвест на овај начин може вам поручивати више ствари

1677321321_shutterstock_1202717332.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сањали сте да сте преварили партнера и питате се шта то значи? Неки се одмах забрину и објашњење траже у сановнику, а овога пута стручњак за анлизу и значење снова, Тереза Ченг прискаче у помоћ.

Како она тврди, такви снови су потпуно нормални и то је заправо поприлично уобичајено. Тереза Ченг испричала је шта вам ум поручује ако редовно сањате да имате аферу.

– Није чудно ако сањате да имате аферу. Али, питате се шта све то значи? Афере су врло честа тема снова. Свако их има, чак и они који су у дугим и здравим везама. То је потпуно нормално јер су људи знатижељна бића и у својим сновима можемо сигурно истраживати ​​еротске жеље без да икога да повредимо. Нема потребе да осећате кривицу. Варање у сновима је нормална појава. То не значи да желите да варате, али то је обично знак да варате сами себе у нечему, а ваш задатак је открити што је то нешто – објаснила је она.

– Када се то догоди, кључна је прва реч која вам падне на памет када помислите на ту особу. Та повезаност коју имате с том особом је оно са чиме ваш сањарски ум жели да постанете интимнији. Можда је то нека особина коју морате боље да разумете у себи или неки аспект себе који поричете, или нешто што морате да откријете у себи. На пример, ако вам се ваш колега не свиђа, али он има сјајан смисао за хумор, а ви сте склони да живот схватате претерано озбиљно, ваш сањарски ум ‘увалио вас је’ у романсу с тим колегом како би вас подстакао да се разведрите – каже Тереза.

Она је додала је да је важно да запамтите да се сан никада не односи на особу с којом варате, већ да је све у вама и ономе на чему је потребно да радите, односно које аспекте ваше личности морате да развијете, разумете или да прихватите у себи како бисте се развијали.

– Ако ваш сан укључује партнера који вас вара, значење се преноси на ваш однос. Можда сте ви или ваш партнер били преокупирани и занемарујете своју везу. Или вам можда посао, или интерес, или чак вољени кућни љубимац одузимају много времена, или су можда ствари постале превише рутинске између вас двоје у спаваћој соби. Ваш сањарски ум користи тактику шока како би вашу будну пажњу привукао натраг на ваш однос –  објаснила је она и додала да ако се сањали  бившег партнера, нема разлога за панику.

То не значи да сте још увек заљубљени у особу из прошлости.

Бонус видео:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas