Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта сте прво угледали на ФОТОГРАФИЈИ? Тест личности који вам даје САВЕТ користан за цео живот

Стабло, горила, лав или риба?

1672921286_test-licnosti1.png
Фото: Принтсцреен/ Фацебоок - Кевин Кропинyери
Oglas

Многе илузије и цртежи направљени према закону позадине и облика Гешталт психологије на којима је представљена композитна слика с два или више елемента које је тешко или немогуће уочити у исто време могу много тога да открију о нашој личности.

Циљ је једноставан – мораћете да запамтите прву ствар коју сте приметили кад сте видели слику, а затим прочитајте опис скривених особина ваше личности на основу онога што сте видели.

 

Погледајте слику у наставку и откријте шта говори о вашој природи.

1. Стабло

Ако је то био први елемент који сте видели, то значи да се превише ослањате на разум и логику. То је позитиван став у различитим аспектима вашег живота, који вас чини рођеним вођом и пружа вам способност организовања вештина и управљања људима.

Такође вам помаже у решавању замршених проблема или незгода у свакодневном животу. Међутим, тај реализам који вас карактерише може вас и зауставити, јер су снови и циљеви које си зацртате амбициознији. Ви ћете их постићи, али мало се опустите.

Овај недостатак импулсивности и спонтаности у вашим искуствима или свакодневним одлукама може узроковати пропусте, непотребне ризике и грешке који су заправо вредан део живота. Допустите себи оптимизам и борите се за своје идеје, јер нико неће то да уради за вас.

Будите храбри, јер сте идеална особа која надахњује друге, али нећете их следити ако се у важној ситуацији спотакнете и напустите све што имате због страха … вреднујте себе, допустите себи да погрешите и учите из тога, пише Атма.

Прочитајте још: Једна ствар коју треба да САКРИЈЕТЕ и од најближих људи: Нека остане ваша ТАЈНА док не дође право време

2. Горила

Ако је то први елемент који сте приметили, то значи да сте врло критична особа, и за себе и за друге. Не прихватате да други не захтевају толико од себе или да не напредују истом брзином као и ви у различитим подручјима.

Не можете да поднесете осећај да губите време и зато настојите бити заузети, покушавате да стекнете нова знања о свету који вас окружује. Имате свеже идеје и ваша интелигенција отвара стазе које многи други појединци не могу да разумеју. Али ово вас тера да победите непријатеље…

Као у претходној тачки, не можете допустити да једна од ваших највећих врлина у неким околностима постане ваш недостатак. Своје мишљење и одлуке не би требало да наметнете другима, јер свака особа мисли другачије, а поштовање би требало да буде темељно правило за сваки међуљудски контакт.

Могли би да изгубите своје вољене особе ако не зауставите ту “тврдоглавост”.  Звучи ли познато?

3. Лав

Ви сте моћан појединац који следи најпримитивније инстинкте и често их пусти напоље. То вас чини мало “дивљима” и можете повредити људе око вас без размишљања. С друге стране, ваша одлучност је похвална, а ваш напоран посао је оружје којим доказујете да сте драгоцен човек.

Увек се фокусирате на своје циљеве и не испуштате их из вида ни под којим околностима. Попут лава који лови газелу, идете за својим сновима и не допуштате им да побегну …

Негативна особина у понашању која вас чини јединственим је то што не обраћате пажњу на савете својих блиских пријатеља. Поготово ако верујете да су ваше одлуке исправне и тачне.

Није да их одбацујете, али углавном их послушате кад је прекасно. Морате научити нешто из неуспеха који могу понекад да буду болни, али могли бисте да избегнете много патње када би допустили другима да вам помогну. Тимски рад је врло важна ствар у успесима, а можете бити успешни ако се препустите …

4. Риба

Ако је ово прво што сте видели, то значи да живите у тренутку и мислите да ће све бити добро у већини случајева, све док се не догоди да будете изневерени или преварени. Покушавате да никада не осетите мржњу и видите друге појединце као важан диео вашег живота.

Ви сте елемент глобалне стварности, али материјални свет у којем живите такође може створити проблеме и неспоразуме.

Не показујте другима само љубазност, покушајте да искористите предност, преноси Атма.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas