Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта вам ваше усне могу рећи о љубавном животу? Веровали или не, ваша судбина се може видети на уснама (ФОТО)

Погледајте да ли ћете имати среће у љубави

1657110875_woman-1281830_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

На нашем телу има много знакова који указују на све оно што ће нам се дешавати у животу. Ваше усне вам могу доста рећи о томе какав ће ваш љубавни житов бити. Оне су директно повезане са Венером, тако да вам оне могу рећи исто што и владајући знак планете Венере.

Добри астролози осим наталне карте, знају да читају вашу судбину и на основу физичког изгледа који је саствани део наталне. 

Прочитајте још: Представља симбол живота, љубави и раскоши: Овај цвет би требало да има сваки дом

Танке усне могу сугерисати на претерану љубомору и посесивност, као и на честе проблеме у љубавним односима. Особе са пуним уснама су страствене и имају испуњен љубавни живот, али то не значи да он није пун успона и падова.

Што се тиче дужине усана она указује на квалитет љубавних односа. Што су ваше усне дуже, то ће везе у којима будете били бити стабилније. 

Боја усана је још један битан фактор. Ружичасноцрвена боја указује на то да сте заљубљиве природе и да ћете имати срећу у љубави. Жарко црвене усне указују на висок притисак, беле на анемију, тамне на обољење бубрега, тамноцрвене указују на проблем са јетром, жучном кесом, бледоружичасте са кожом, астмом, хормонима. Тамнољубичаста је најгора и указује на скору смрт. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas