· · Коментари: 0

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Девојка која вам се на фотографији највише свиђа може откривити скривену истину о вама

Откријите особине које се крију дубоко у вама

1685892153_test-licnosti-devojke.jpg
Фото: радиотипс.фр (Принтсцреен)

Различите мозгалице, загонетке и визуелни тестови могу вам помоћи да сазнате нешто више о себи и својој личности.

Данас вам доносимо визуелни тест помоћу којег ћете сазнати шта ваш изглед изазива код других. У зависности од одабраног изгледа, сазнаћете више о својој личности, пише Едукујсее.

Важно је нагласити да не постоји тачан или погрешан одговор. Резултати се могу разликовати од појединца до појединца. Не варајте, слушајте своје инстинкте! Можда ћете бити изненађени резултатом.

1. Вредна и шармантна особа

Ако сте се одлучили за прву девојку, то значи да имате шармантну личност. Такође сте самоуверена особа. За вас би идеалан излазак био да попијете кафу на тераси, у потпуном спокоју. Можете провести сате тамо разговарајући о свему.

2. Опуштена и забавна особа

Ако сте изабрали другу девојку, то значи да живите живот пуним плућима и волите да уживате у сваком тренутку. Ваш излазак из снова би био да заједно практикујете физичку активност (спорт, вожња бициклом, планинарење, итд.).

3. Мирна и сталожена особа

Ако сте одабрали девојку број три, одишете природом и миром. Посебно волите дуге шетње (са сладоледом у руци). Дакле, ваш савршени излазак би био излазак на отвореном или дан за пикник.

4. Елегантна и одважна особа

Ако сте се одлучили за девојку број четири, онда би ваш излазак из снова дефинитивно била вечера у отменом ресторану. Било да постоји вино, тестенина или чак свеће, овај драгоцени тренутак нећете заменити ни за шта на свету.

5. Независна и аутентична особа

Коначно, ако сте одабрали девојку број пет, то значи да сте једноставна особа која цени мала животна задовољства. Не треба вам много да бисте били задовољни. Што се тиче вашег савршеног изласка, радије бисте код куће гледали добар филм уз грицкалице.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.