Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тест личности: Изаберите један Јасењинов ЦИТАТ и откријите шта блокира вашу срећу у љубави

Нађите праву љубав

1672839771_1923._Esen_duncan.jpg
Фото: Википедиа
Oglas

Љубав је магична ствар којој сви тежимо, желимо да се развија, да буде вечна. Али она је често непредвидива и делује нам компликовано. Понекад на путу до љубави се појаве разне препреке, а овај тест, на основу повезивања са речима чувеног Јесењина, може помоћи да откријете који је ваш највећи изазов на путу до љубави.

Сергеј Јесењин се с правом може сматрати једним од најромантичнијих песника. Његов кратак, али богат живот био је пун тајни и невероватних авантура. Његове речи о љубави инспиришу, додирују срца, а ми вам нудимо неколико изјава. Изаберите ону која вам највише привлачи пажњу, у којој се највише проналазите и сазнајте шта вас блокира на путу ка љубави.

Прочитајте још: КАО НА ФИЛМУ: Нова студија интригира објавом, да слике живота могу ''пролетети'' пред очима у последњем часу

Јесењинови цитати:

Ко је љубио, тај не љуби више. Изгорелог никог не запали.
О љубави не говоре речима, о љубави сањају само кришом, али им очи горе као ватра...
Не извијај свој осмех, не држи ме за руке, волим другог, али не и тебе. Знаш и сам, добро знаш - не видим те, нисам дошао код тебе.
Љубав не захтева кауцију.
Често сам одлазио. И окретао се и кажу тада пожелиш да се некад вратиш. И враћао сам се. И ништа није било исто, ни пејзажи, ни људи, ни ја. Схватио сам не треба се враћати, оно што је било лепо нека заувек остане у сновима. Вечно ће трајати…
Ко сам? Што сам? Ја сам само сањар, чији поглед гасне у магли и мемли…
Нека ти очи буду полузатворене, а ти мислиш на неког другог, јер те ја ни сам не волим много, корачам другим путем

Решења:

Цитат број 1 - Понекад се чини да су стара осећања прошла, олуја емоција је спласнула и можете безбедно кренути напред ка новим авантурама. Али у стварности, нерешени проблеми вас спутавају, спречавајући вас да се поново безглаво баците у базен. Савет: пријатан разговор са вољеним пријатељем или висококвалитетна сесија са психологом (или боље, обоје) помоћи ће да се ослободите негативних ставова, ослободите прошлих болова и коначно пронађете своју срећу.

Цитат број 2 - Ваша главна препрека у љубави је то што не знате како да изразите осећања. Можда мислите да сте показали довољно, али сви смо ми различити и на различите начине тумачимо сигнале које нам друга особа шаље. Искажите љубав отворено, али то не морају бити само речи, већ и дела која говоре више од "волим те".

Цитат број 3 - Љубав је светло осећање, али нико није рекао да је то нужно обострано. Важно је то схватити на време и не покушавати да куцате на затворена врата. Ако вам особа која вам се допада не узвраћа осећања истом мером, посветите се себи - путујте, упишите неки курс, одвојите време за себе и научите да цените себе. Заслужујете некога ко вас воли, не трошите време на особу која вам љубав не узвраћа.

Цитат број 4 - Не захтевајте од других оно што сами себи не можете понудити. Љубав је увек давање и дељење. Само такав осећај се с правом може сматрати светлим и стварним. Савет: не захтевајте од партнера оно што он не може дати. Важно је да слушамо једни друге и подржавамо чак и најмање подухвате. Ко зна, јер могу да се разбуктају у праву ватру која вас обоје загреје.

Цитат број 5 - Не враћајте се старим и токсичнимвезама изнова и изнова. Нешто што је давно престало а функционише можда не може поново да се врати. Време је да се посветите себи, да залечите старе ране и оставите прошлост иза. Нека прошлост остане тамо где јој је и место. Не враћајте се љубавима које су вас издале, већсе посветите себи.

Цитат број 6 - Да би вам се врата љубави широм отворила, важно је да пронађете себе, да радите на себи, да се посветите свом развоју. Прво морате да завирите у дубине своје дуђше, да их откријете, упознате се боље са собом и одредите која особа је права за мене, ко мене заиста заслужује, кога желим поред себе. Повезивање са властитим бићем је предуслов за добру и здраву љубав.

Цитат број 7 - Ако желите да изградите здрав и чврст однос пун разумевања, онда треба да будете искрени у вези. Не улазите у односе само да не бисте били сами, док маштате о неком другом. Такође, не улазите у везе у којима знате да постоји трећа особа. Љубав је искреност и оданост, у супротном, мале су шансе да ћете успети. Чиста срца, верност и искреност партнера чине љубав нераскидивом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas