Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Изаберите једну животињу са слике и погледајте каква сте жена, партнерка или љубавница

Којој групи жена ви припадате?

1678561967_test-licnosti-printscreen.jpg
Фото: Принтсцреен/YоуТубе - Бригхтсиде
Oglas

Партнерски односи зависи од типова личности, али и од тога колико партнери желе да се потруде, да ли су спремни за компромис, како комуницирају, колико ће се борити и неговати љубав заједничким снагама… Понекад видимо партнерове поступке, а своје не примећујемо и занемарујемо, без обзира да ли су добри или лоши. Можда у подсвести имате мало другачију слику себе као супруге и партнерке, а у стварности сте другачији?

Овај занимљив тест личности открива какви сте као жена, партнерка или љубавница. Потребно је да изаберете једну животињу са слике као симбол и прочитате значење:

1. Лав

Ако сте изабрали лава када сте погледали ову слику, то показује да сте у везама одани. Увек сте били одан пријатељ, неко ко је спреман да се бори за блиске људе. Ваша лојалност и посвећеност су најбоље особине које уносите у везу.

2. Мачка

Ако сте изабралии мачку када сте погледали ову слику, ви сте тип жене који ствара дом, мир, сигурност Ваш дом је ваш домен и желите да се сви који у њега уђу осећају удобно, безбедно и као код куће. Ово је особина која се у партнерском односу код вас изузетно цени.

3. Пас

Ако сте истакли пса када сте погледали ову слику, ви сте врста жене која је увек спремна за авантуру! Неким људима ће можда требати ноћ за себе или више воле да остану код куће и да уживају у удобности своје рутине, али то нисте ви. У везу уносите забаву, страст и нова искуства.

4. Лабуд

Избор лабуда указује да сте она врста жене која се поноси тиме што зрачи пријатном енергијом. Покушавате да проблеме посматрате кроз дозу оптимизма и не допуштате да клонете духом. Када се појави изазов, увек се бацате на посао да исправите ствари. То је оно што се посебно цени код вас.

5. Коњ

Ви сте особа која је активирана на више поља и често доминира у вези. Ви сте та која успоставља друштвене везе и води кућу, али истина је да у томе уживате, али да очекујете и подршку од стране партнера.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas