· · Коментари: 0

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Одговорите на четири питања и откријите вашу доминантну особину

Тест личности је базиран на покретима руку

1673450931_e0aae1ed8c65c3acf9a74702bfedb4f9a63e1671.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Психолошка истраживања показују да на основу покрета особе и њених гестова, односно невербалног говора, можете пуно о њој открити. Овај једноставан тест личности састоји се од 4 корака, односно питања, а решења могу открити ваше главне карактернеособине. Можете испробати овај тест на себи, али и на партнеру, пријатељима, члановима породице.

Тест личности са покретима руку - урадите следеће:

1. Спојите шаке тако што ћете испреплетати прсте, тако да прсти буду споља, а унутрашњост шаке ка унутра. Ако је палац десне руке на врху, напишите број 2 на парчету папира, ако је леви прст на врху напишите број 1.

2. Нациљајте невидљиву мету, затворите једно око... Ако лево око остане отворено, онда запишите број
1 ако је десно, онда 2

3. Прекрстите руку испод груди и обратите пажњу која рука вам је изнад. Ако је лева рука наслоњенана десну десну руку, запишите број 1, ако је десна на врху, онда број 2.

4. Ставите једну шаку у другу. Ако је лева рука на врху, онда запишите број 1, ако је десна, онда број 2.

Прочитајте још: Шта сте прво угледали на фотографији? ТЕСТ ЛИЧНОСТИ који открива ваше најдубље АМБИЦИЈЕ

Резултати на основу записаних бројева:

"2222" - стабилан тип карактера, сигурност, избегавање сукоба
"2221" - имате најупадљивију карактерну особину - екстремну неодлучност.
"2212" - друштвени сте, увек можете пронаћи заједнички језик са скоро свима.
"2111" - упорни сте, радите све сами, не тражите подршку других.
"2211" је прилично ретка комбинација. Друштвени сте, успостављате контакт, и имате невероватно нежну и љупку нарав.
"2122" - ви сте "техничар" и имате аналитички начин размишљања. Увек размишљате разумом, делујете хладно у односу према другима.
"2121" - најређа комбинација, беспомоћност, подложност утицају људи. Слушајте више своје срце.
"1112" - Емотивни сте, енергични и одлучни.
"1222" - Ова комбинација је прилично честа. Емотивни сте, али вам недостаје истрајност и упорност у
решавају животна питања, подложни су утицају других људи, имате добре комуникацијске вештине што привлачи друге ка вама.
"1221" - Емоционалност, недостатак истрајности, веома мекан карактер, наивност.
"1122" - Ви сте особа са пријатељским карактером, али у исто време делујете помало наивно и једноставно. Имате тенденцију да потискујете ствари у себи. Имате пуно интересовања, али немате времена за све.
"1121" - Много верујете људима и имате нежан карактер. Највероватније сте креативна особа.
"1111" - ви сте изузетно неконзервативна особа. Креативност преузима ваш живот Тежите стварима ван оквира, жуивите како желите, али сте понекад и себични.
"1212" - Ви сте особа јаке воље, могло би се рећи, тврдоглава, оставрујете своје циљеве.
"1211" - Склони сте интроспекцији, мало сте затворени, што вам прилично отежава проналажење пријатеља, али ста јаки духом и оно што замислите лако можете и да остварите.
"2112" - Имате лагане и опуштене особине карактера, мирно проналазите нове пријатеље, склапате познанства и имате хобије.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.