Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Оно што прво угледате на фотографији може открити СКРИВЕНЕ стране вашег карактера којих нисте ни свесни

Упознајте себе

1674913779_Foto-Printscreen-Twitter-jiteshavakharia.jpg
Фото: Принтсцреен/Тwиттер - јитесхавакхариа
Oglas

Већини људи је тешко сагледати сопствену личност у правом светлу. Свима нама се често чини да је лакше проценити неког другога него самога себе. Овај тест помоћи ће вам открити неке скривене стране карактера, којих можда нисте ни свесни.

Погледајте слику, а оно што угледате прво открива скривене тајне ваше личности. Дакле, запамтите искључиво оно што прво угледате.

 

Лице

Осећајни сте, али имате проблема да то и покажете. То што сте прво видели људско лице открива да сте у животу способни да будете врло објективни, чак и у врло тешким ситуацијама. Знате направити одмак, сагледати ситуацију и донијети добру одлуку. Нисте склони да се у кризним ситуацијама емоционално ‘распаднете’ и изгубите разум. Људи који вас окружују, свесни су тог вашег дара па вас радо зову када су у проблемима. С друге стране, та ваша способност да се емоционално удаљите је и ваша највећа слабост јер зна да се прожима и у друге аспекте живота у којима није добро бити дистанциран, на пример у друштву некога кога волите. Вама је држање растојања нека врста заштите да не будете повређени и тешко вам се тога ослободити.

Сто

Имате проблема с доношењем одлука. Ваша највећа снага је способност слушања других људи и разумевања онога што пролазе и како се осећају. Одлични сте у комуникацији с другима, па чак и с појединцима којима је тешко да изразе  своје мисли и емоције. Вама се некако отворе. Слаба тачка код вас је доношење одлука и покретање акције. Неодлучни сте и склони да вагате ‘за и против’, и знате да се тим путем понекад погубите. Требало би више да верујете у своју интуицију и мање анализирате. Верујте у себе.

Жена

Када вас нешто не занима, не желите с тим да губите време. Интелект је оно по чему одударате од других људи. Врло сте интелигентни и радо упијате нове информације, посебно о стварима којима сте склони. Када вам је нешто важно, томе се посвећујете свим срцем, истражујете, читате, покушавате… све док то не обавите савршено или потпуно схватите. С друге стране, оно што вас не занима, то вас заиста не занима. Тада знате да будете непажљиви, несавесни, једноставно немате интерес ни да покушате да схватите о чему се ради. Понекад се то може негативно одразити на ваш посао или љубавну везу па је важно пронаћи равнотежу и компромис, ако желите да у животу будете срећни.

Столица

Имате проблема да се усредсредите. Оно по чему сте посебни је ваш јединствени поглед на живот. Њиме знате позитивно да утичете на људе око себе, чак и да их мотивишете да и сами нешто сагледају из другог, бољег угла. Пуни сте изненађења јер људи никада не знају шта ћете следеће изговорити и на који начин. Најслабија тачка код вас је немогућност да дуго останете фокусирани на нешто, брзо губите интересовање и то је оно што вас кочи у животу. Пуни сте добрих идеја, знате да побољшате све што додирнете, али за све то брзо изгубите интерес, и то се догађа често, преноси Yоур Танго, пише Студомат.ба.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

    Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas