Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ СА ШАКАМА: Дужина ваших прстију мможе рећи много о вашем карактеру

Добро погледајте прсте на рукама

1686065601_sake.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Тестови личности су сјајан алат за учење о себи, својим жељама или несвиђањима, преференција, као и о начину на који размишљате.

Могу вам помоћи да процените своју емоционалну интелигенцију, као и нивое ИQ интелигенције. Погледајте илустрацију у наставку, затим погледајте своје руке и сазнајте шта то говори о вама!

 

Тип личност 1 – Мали прст и домали су на истом нивоу

Ако су вам мали прст и домали прст на истом нивоу, особине ваше личности откривају да тражите равнотежу у свим сферама свог живота. Живите живот умерено. Добро сте организовани и волите да све буде у реду и на свом месту. Држите се даље од нереда или хаоса.

Волите да боравите на мирним и спокојним местима која вам помажу да очувате мир. Такође, имате високу самоконтролу која вам омогуц́ава да останете посвец́ени својим циљевима. Своје одлуке доносите тек након што пажљиво испитате све аспекте ситуације.

Обично имате веома мирну ауру и личност због чега се истичете у гомили. Веома сте усклађени са својим унутрашњим ја, потребама и жељама.

Тип личности 2 - Мали прст дужи од домалог

Ако вам је мали прст дужи од домалог прста, ваше особине личности откривају да превише дајете. Волец́ете и бринуц́е вам се безусловно или више него што је потребно. Желели бисте да вам то исто буде узврац́ено.

Задржац́ете своје мисли и идеје за себе. Размишљац́ете о стварима много раније него што уђете у акцију. Аналитични сте и рационални. Такође, веома сте добар чувар тајни. Биц́ете тактични и дискретни у стварима које захтевају вашу тајност. Не пратите масу слепо.

Не можете се лако поколебати ни мишљењем других. Ако осец́ате да је оно што радите исправно и у разумним границама, урадиц́ете оно што вас чини срећним. Веома сте сигурни у себе. Високо поштујете себе. Више волите да будете природни и да вас цене због тога ко сте као појединац.

Тип личност 3 - Мали прст крац́и од домалог

Ако вам је мали прст крац́и од домалог прста, особине ваше личности откривају да сте сентиментална особа. Ви цените емоције. Биц́ете осетљиви на потребе и жеље других људи, посебно оних које волите и до којих вам је највише стало.

Највероватније ц́ете се дистанцирати од људи када вас повреде. Можете им опростити, али никада нец́ете заборавити како су вас издали или напустили. Уживате у помагању другима и љубазности. Ви сте међу онима који ц́е се смешкати људима док пролазе ходницима, посебно онима које друштво сматра "слабијим".

Имате меко срце за људе којима је то потребно. Ваш карактер и морал су ваша највец́а снага која вам помаже да стекнете поштовање у свету. Ставиц́ете људе које волите изнад себе ако осец́ате да заслужују љубав и бригу. Веома сте емпатични и добро слушате. Емоционално сазревате од малих ногу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas