Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

АМИНАЛОН КОНАЧНО У СРБИЈИ и РЕГИОНУ

Препарат Аминалон реномиране белоруске фабрике Борисовски Боримед сада може да се купи и у Србији.

1632830700_IMG_4419.JPG
Фото: Промо
Oglas

На недавно одржаном 88. Међународном Новосадском сајму, на штанду Републике Белорусије у присуству председника индустријско-трговинске коморе Републике Белорусије Владимира Улаковича, председника Белоруске Академије Наука академика Сергеја Анатоновица Чизука, угледних гостију из Републике Белорусије, лекара, фармацеута, чланова породице аутора књиге Аминалон "Напредак " доктора Слободана Достанића одржана је пред-промоција књиге Аминалон "Напредак".

Књига представља важно научно дело у коме су детаљно описана искуства пацијената, механизам дејства као и бенефити овог озбиљног препарата намењен неуролошким, психијатријским, физијатријским пацијентима као и спортистима након спортских повреда.

Свакако лепа вест за све верне кориснике Аминалона је да је увозник, фармацеутска кућа Теразије Пхарм Севојно свим купцима Аминалона обезбедила поклон књигу "Напредак ", која ће едуковати све кориснике који врло мало знају о препарату Аминалон реномиране белоруске фабрике Борисовски Боримед.

Фото: Промо

Такође треба истаћи да становници бившег Совјетског Савеза Аминалон називају "супер храном" за мозак. Овом приликом наглашавамо да један од првих лекара неуропсихијатара, који је афирмисао препарат Аминалон на просторима бивше СФРЈ је управо угледни српски и  југословенски лекар доктор Сободан Достанић, аутор књиге Аминалон "Напредак".

Поменута књига ће се ускоро бесплатно делити у свим апотекама у Србији и региону.

Препарат Аминалон је уписан у базу података Министарства Здравља као Храна за посебне медицинске намене. Опширније на сајту www.aminalon.com.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas