· · Коментари: 0
ХИТ

Мама му је рекла да позове некога ако има проблем са домаћим задатком: Дечак је окренуо полицију и постао интернет сензација! (ВИДЕО)

Дечак се нашао у проблему са домаћим задатком

1621000399_boy-4689831_640.jpg
Фото: Пиxабаy

Деца често умеју да буду сналажљива, посебно када им је потребна помоћ. То је доказао и овај дечак када је око проблема из математије позвао у помоћ полицију.

Прочитајте још: Да не ПОВЕРУЈЕТЕ: Муж на летовању изгубио БУРМУ, рониоци је пронашли на РИБИ! (ФОТО)

Наиме, како му је мама рекла да позове некога када има проблем са задацима, овај малени дечак дошао је на идеју да позове полицију како би му помогла око решења.

- Потребна ми је помоћ, са математиком. Имам одузимање - поручио је дечак диспечару који се јавио на телефон. Иако га прво није разумео у чему је проблем, када му је поновио, полицајац га је упитао шта га мучи у домаћем. Малишана је мучило колико износи 5-5. Полицајац га је питао, шта мисли који је резултат, али онда се из суседне собе зачула мама:

 

@911_сториес_

Фоллоw фор море 911 цаллс лике тхис 😂 #фyп #кид #911 #емергенцy #хелп #матх

♬ צליל מקורי - Лархган

- Џони, шта радиш?- док јој је дака објашњавао да тражи помоћ од полиције за математику.

- Шта сам ти рекла о игрању с телефоном?
 - Рекла си да некога назовем ако ми треба помоћ - одговорио је дечак.

-Нисам мислила на полицију-  закључила је мајка, а потом се снимак и прекинуо. Погледајте разговор због кога је малени Џони постао интернет сензација.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.