Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
купатило

Шта да учините да СТАРЕ плочице у купатилу изгледају као НОВЕ: ТРИK који ће вас РАСПАМЕТИТИ уз мало новца! (ФОТО)

Најбржи и најједноставнији начин јесте да офарбате старе плочице!

1624438260_bathroom-2094716_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Желите да освежите изглед купатила?

Плочице су већ старе, изгребане.

Не морате нужно лупати и мењати керамику.

Најбржи и најједноставнији начин јесте да офарбате старе плочице!

Погледајте како да сами освежите изглед керамичких плочица у купатилу.

Боја за зидне керамичке плочице

Решење да освезите ваше плоцице брзо и једноставно. Боја на воденој бази за зидне керамичке плочице – 3 у 1 систем. Наноси се директно на плочице – није неопходан прајмер, ни шмирглање површине, довољноје да плочице добро и детаљно оперете пре бојења. Боја има одличну адхезију и одличну покривна моћ (кад се наноси четком или ваљком покрива 8 –10 м²/л а када се наноси прскањем 6 м²/ л). Може да се наноси и на керамичке плочице на зидовима туш каде – које су често у додиру са водом. Паковање је 750 мл, а боје у понуди су бела, графит и терра (тамнобраон). Бела боја може да се тонира универзалним колорантима до 2% на укупну запремину (дакле, само у благе пастелне тонове).

Фото: промо

Боја за подне керамичке плочице

Врхунски двокомпонентни полиуретански лак за подне керамичке плочице у ентеријеру и екстеријеру. Премаз је изузетно отпоран на воду, уље, масноће,соли,слабије киселине и сва уобичајена средства за чишћење у домаћинству. Веома добро пријањање – није неопходна подлога - темељни премаз. Брзо време сушења: већ након 24 сата просторије се могу поново користити. Завршни изглед је елегантна свилено сјајна површина. Паковања у понуди су од 1,1 и 3,5 кг. Боја је бела. Потрошња 3-4 м².

Фото: промо

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas