· · Коментари: 0

МОЋНО И СЕКСИ, АЛИ БЕЗ ОТКРИВАЊА: Сања Вучић показала како се носи женско одело, уз боју косе која је најпопурнија ове сезоне (ФОТО)

Показала како се у моди не мора увек све откривати

1679834710_juzni_vetar_21022023_0008-Sanja-Vnaslov.jpg
Фото: АТА

Сања Вучић се појавила на једном градском догађају, у несвакидашњем стајлингу. Углавном немамо прилике да је видимо у овако сведеном издању, јер смо навикли да Сања носи више сценску гардеробу са пуно детаља, боје и откривене коже.

Ипак, она је показала да сексепил може да се покаже и на другачији начин, водећи се размишљањем да оно што је покривено и те како може да заголица машту. Бивша ''Ураганка'' је појавивши се у белом сакоу и панталонама, који је упарила са белим бодијем прошараним црним принтом, одржала праву модну лекцију.


Модни стручњаци саветују, да свака дама у свом гардероберу треба да има један комплет попут њеног, у својој омиљеној боји. Овим можете решити дилему шта обући, у многим приликама. А уколико комаде комбинујете засебно, са другим одевним предметима- могућности су безбројне. Такође, када је обућа у питању, као дневну варијанту одело можете носити уз патике, а за вечерњу, ћете уз пар високих потпетица изглед подићи на виши ниво.

Када је коса у питању, Сања је своју препознатљиву црну заменила бакарном бојом, која осим што јој сјајно пристаје, је право освежење које предлажу бројни познати фризери.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ