Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Прича коју су имали Јелена Карлеуша и Душко Тошић личи на љубавни филм: Душку је Јелена била животна жеља (ФОТО)

Нажалост ова прича нема срећан крај

1657022010_kalruesa.jpg
Oglas

Њихова везе је почела 2006. године. Одмах су се заволели и много зближили, па је уследио брак само две године касније. Свадба је била као из бајке, а 2008. године добијају прву ћерку Атину. Лепотица је била круна њиховог брака, а одмах након тога, 2009. године били су благословени још једном ћеркицом коју су назвали Ника.

Душко је током њиховог заједничког гостовања у емисији  Ами Џи шоу, рекао да је од малена био њен велики фан и да је обожавао њене песме. Фудбалер је млађи од ње 7 година, међутим њима ова разлика у годинама никада није сметала.

- Истина је да сам и пре него што смо се упознали био заљубљен у Јелену. Одмалена слушам Јелену... - почео је Душко док га је супруга прекинула наљутивши се због тог "одмалена".

Она је и сама једном приликом испричала како је Душко био њен велики фан, као и да је у својој момачкој соби, у кући у Зрењанину, имао њене постере.

- Накнадно сам сазнала да је као клинац целу собу излепио мојим постерима и да сам ја била његова животна жеља. То је једна лепа прича, то су ми испричали његови саиграчи. Била је јавна тајна да Душко воли мене и држи моје слике по зидовима. Истерао је своје - поручила је ЈК једном приликом.

Душко је слао певачици СМС поруке и слао јој цвеће на њену тадашњу адресу на Бежанијиској коси, а упорност му се на крају и исплатила. Успео је да освоји Јеленино срце.

- Он је био јако упоран. Прво сам “згрешила” с њим, а онда сам на Гуглу проверила колико има година. Он је тад имао 21 и ја сам му рекла: “Дечко, сад ћеш ти морати да ме ожениш, пошто ова брука мора да се оправда" - причала је певачица.

- Шалу на страну, имала сам срећу да имам поред себе доброг и квалитетног човека који ми се није мешао и није ме спутавао у овом мом лудилу – истеривању правде - говорила је Јелена.

Прочитајте још: Након саопштења о РАЗВОДУ брака ово је прво што је Јелена Карлеуша урадила (ФОТО)

Душко је био изузетак по једној ствари о којој је она пуно пута причала:

- Обично сам ја била та која је бирала мушкарце, али када је реч о Душку, он је био тај који је мене изабрао и није одустао. Ја сам неко ко је на прву лопту одбојан, агресиван и мало који мушкарац је прелазио преко тог мог врло агресивног става, али он је зацртао своју причу - присећала се Карлеуша.

Фото: Принсцреен/ Инстаграм - карлеусастар

Оно о чему се прича као о најромантичнијем тренутку њиховог целокупног односа је ситуација у којој је Душко долетео својим приватним авионом из Француске, само како би видео Карлеушу, а потом се вратио у земљу у којој је тада био због фудбалске каријере.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas