· · Komentari: 0
ISKRENO

ŠTA BISTE VI URADILI?! "Moja sestra je htela da USVOJI DETE, ali morala sam da kažem socijalnom radniku ISTINU!"

Žena je na jednoj socijalnoj mreži postavila čudno pitanje

1595927548_mother-and-daughter-using-laptop-and-notebook-in-bedroom-3975646.jpg
Foto: Pexels

Ona je objasnila da njena 36-godišnja sestra sa svojim suprugom ima dvoje dece, a iako se često svađaju, baš kao i ostala braća i sestre, smatra ih divnom decom.

Pročitajte još: TRI GRACIJE NA OBALI CRVENOG MORA: Luksuz s ukusom istoka, vodena magija ili raj za odrasle (FOTO)

Pročitajte još: Otkrili su LAŽNU ličnu kartu svoje dadilje, unajmili DETEKTIVA, a kada su saznali ISTINU - molili su je za OPROŠTAJ

Foto: Pexels

Živela je sa njima dve godine. Objašnjavala je kako je sestra tretirala kao jeftinu radnu snagu i to je zaista uticalo da odnos njih dve potpuno zahladni. Nakon što sam se odselila, počela je da se žali kako joj treba pomoć oko čuvanja dece i tada je došla na ideju da želi da usvoji tinejdžera od 16 ili 17 godina, kako bi u suštini imala besplatnu dadilju.

- Želim dete oko 16 ili 17 godina, nekoga ko je već dugo u sistemu. Može da deli sobu sa tvojim nećakom ili da spava u garaži. Može i da mi pomaže u kućnim poslovima, kuvanju i poslu, tako da Bob i ja možemo nekada da izađemo. Tako će biti zahvalni i neće se žaliti. A onda kada napune 18 godina, mogu da uzmem drugo dete, rekla mi je sestra - požalila se iznenađena žena.

Nakon mesec dana, socijalna radnica se pojavila u njihovoj kući, a ja sam odmah rekla iz kog razloga joj treba tinekdžer u kući:

Moja sestra me je odmah pozvala i kroz suze rekla da su joj saopštili da je neće uzimati u obzir oko hraniteljstva. 

- Pitala mi je da li sam im rekla istinu. Odmah je spustila slušalicu i nismo razgovarale od tada. Slala mi je neke SMS poruke, čak i nagovarala članove porodice da se okrenu protiv mene. Oni misle da su ta deca psi ili nešto slično i da bi bila srećna da imaju krov nad glavom i obavljaju sve poslove - tvrdi žena u objavi i dodaje da oni misle da su takva deca psi ili nešto slično i da će po svaku cenu da obavljaju bilo kakve poslove.

Pročitajte još: Dečak svake noći viđa ŽENU kako mu dolazi u sobu i postavlja JEZIV ZAHTEV: NJegova baka traži POMOĆ

NJen post naišao je na različite komentara, a neki od njih smatraju da je uradila pravu stvar.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.