· · Komentari: 0
OTVORENO

Darko Lazić progovorio o smrti oca i otkrio zbog čega se kaje: "Tek kad izgubiš nekoga, shvatiš neke stvari!"

Darku Laziću u decembru je preminuo otac nakon komplikacija usled operacije smanjenja želuca

1613570836_darko.jpg
Foto: Instagram printscreen/ darkolazicofficial

Popularni pevač gostujući u jednoj emisiji pričao je o ocu Milanu, koji je nedavno preminuo. Darko još uvek ne može da se pomiri sa njegovom gubitkom i kaje se zbog nekih stvari koje je uradio.

Pročitajte još: Dve godine od smrti kralja narodne muzike: Ćerka Ilda smogla snage da napiše samo JEDNU reč (FOTO)

- Mnogo sam preživeo u životu. Nisam se isplakao kao čovek, ne mogu da se pomirim da ga više nema. Opet, život ide dalje, ipak je porodica na prvom mestu. Pesma šalje poruku onima koji su izgubili roditelja ili dragu osobu. Malo mi je krivo zbog nekih svađa sa njim. Krivo mu je što sam mu neke stvari rekao, tek kada izgubiš nekog shvatiš koliko ti je značio u životu - rekao je Darko u emisiji "Amidži šou" i otkrio da je upravo zbog oca Milana počeo da se bavi muzikom.

- Ja sam s njim počeo kao mali u kafani. Zbog njega pevam, s njim sam počeo - zaključio je pevač.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.