· · Komentari: 0

Koliko estrada plaća satove? Ruku Jelene Karleuše krasi sat od 120.000 evra, a evo šta nose Ceca, Aca Lukas i Šaša Kovačević

Skupi satovi smatraju se statusnim simbolom.

1614016600_6614ad3390f6f8db2db1abed5f98da167e51fe93.jpg
Foto: ATA images

Iako se „roleks” kao prestižna marka često nalazio na rukama muškog pola, u poslednje vreme skupoceni aksesoari sve više krase naše poznate dame iz sveta šou-biznisa.

Među onima koji se ne libe da na jedan sat potroše i po nekoliko desetina hiljada evra je i Ceca Ražnatović, koja u skoro svakoj prilici nosi svoj „Rolex Dayton”, vredan 40.000 evra.

Pročitajte još: Kako su Eni Hatavaj i Kvinford Ajford ostali "ZAKLJUČANI" (VIDEO)

Na Instagram stranici Sat na ruci objavljene su specifikacije sata: „Prečnik sata je 40 mm, poseduje crni cifer i podbrojčanike u boji roze zlata.

Anastasija Ražnatović je pak skromnija od majke, pa se na njenoj ruci nalazi tzv. entry-level model ovog brenda, „Oyster Perpetual” u plavoj boji, čija vrednost ne prelazi 4.500.

Jedan od najvećih kolekcionara skupih satova je Saša Popović. Iako su mu pre nekoliko godina ukrali osam skupocenih modela, među kojima i „roleks”, mag šou-biznisa je kasnije kupio još jedan model prestižnog brenda, vredan 40.000 evra.

Pročitajte još: Ovako scene iz popularnih filmova izgledaju pre dodavanja specijalnih efekata (FOTO)

Foto: Ata images

Ozbiljan kolekcionar je i Radiša Trajković Đani. Na pomenutoj Instagram stranici objavljen je dragulj u njegovoj kolekciji. Radi se o „Audemars Piguet” modelu „Royal
Oak Offshore Chronograph Lebron James”, za koji je folker iskeširao 75.000 evra.

Mediji su šuškali da je jedan sat Đani platio čitavih 100.000 evra, međutim, on to nikad nije potvrdio.

Pročitajte još: Luj Viton ne prestaje da iznenađuje: Ovaj put predstavio džemper koji košta čak 7.000 evra! (FOTO)

Da Jelena Karleuša voli da intrigira javnost, pokazala je i prošle godine, kad je predstavila svoj novi aksesoar marke „roleks” ukrašen dijamantima, čija je vrednost procenjena na oko 120.000 evra.

Pored ovog, Jelena poseduje još jedan primerak svoje omiljene marke, procenjen na 30.000 evra.

Foto: Printscreen/You Tube/ Info body help

Na našoj listi se nalazi i Aca Lukas, koji nosi sat čija vrednost dostiže i 25.000 evra. Folker je poznat kao neko ko voli satove, ali ne nužno one najskuplje. Tako se fotografisao i sa satom marke „Casio” čija cena ne prelazi 350 evra.

Saša Kovačević je ljubitelj marke „roleks”, a na njemu je primećen jedan primerak vredan 20.000 evra. Aco Pejović ima „čuku” iste vrednosti, a Vlado Georgijev fura „Rolex Submariner”, čija se cena kreće oko 17.000 evra.

Pročitajte još: Dženifer Lopez promenila izgled: Popularna zvezda napravila veliku

U poslednje vreme mnoge iznenađuje Baka Prase, koji pored tri „poršea” u svom voznom parku poseduje i nekoliko skupih satova, a jedan košta 55.000 evra. U pitanju je brend „Franck Muller”
i njihov model „Encrypto”. Sat je napravljen u roze zlatu, a na njemu je 340 dijamanata!

Marija Šerifović nosi najprepoznatljiviji sat svih vremena „Rolex Submariner”, koji dostiže cenu do 8.000 evra, a Elena Kitić voli zlatni „Audemars Piguet”. U pitanju je flagship model „Royal Oak” sa roze zlatom, za koji je iskeširala 45.000 evra.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.