· · Komentari: 0
KOLEGE U PANICI

Gde je nestala Tanja Savić? Prijatelji zabrinuti zbog pevačice

Ne javlja se nikome

1619525915_tanja-savic.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Agonija pevačice Tanje Savić trajala je skoro godinu dana, budući da od prošlog aprila nije na okupu sa svojim sinovima, koji se trenutno nalaze u Australiji, kod njenog supruga Dušana Jovančevića.

Pročitajte još: Kakav BUM! Kim ima dečka koji OBARA S NOGU! Upoznajte novinara SiEnEn-a za kojim pate svi (FOTO)

Nedavno se u medijima pojavila vest da ona uskoro treba da ode po njih, i da za nju nailaze bolji dani, međutim, to izgleda nije tako, jer se Tanja već neko vreme krije od svih, pa i od svojih prijatelja i kolega, kojima se danima ne javlja na telefon.

Iako na svom Instagramu profilu povremeno objavi po koji snimak, pa je tako na poslednjim storijima pokazala kako provodi slobodne vreme u svom novom domu u Smederevu, gde se igra sa zečevima u dvorištu, ona ipak, već neko vreme ne želi da razgovara ni sa kim, osim sa članovima svoje najjuže porodice.

Kako se saznaje, nekoliko njenih kolega sa kojima je u stalnom kontaktu, već danima pokušavaju da se čuju sa Tanjom, ali ona na pozive i na poruke ne odgovara, tako da su oni zabrinuti za nju i pokušavaju da saznaju da li je sve u redu i da li mogu nekako da joj pomognu.

Pročitajte još: Znate li zašto su princa Filipa poštovali i u Srbiji? Rođen na Krfu, kršten kao pravoslavac...

- Danima pokušavam da je dobijem zbog nekog dogovora oko posla, ali ona se ne javlja, ni meni, a i neki naši prijatelji su mi rekli da je slična situacija i sa njima. Pisali smo joj i na društvenim mrežama, ali ona poruke samo pogleda, ali na njih ne odgovara. Ne znamo šta joj je, da li je ljuta ili u čemu je problem. Brinemo se za nju - rekao je jedan Tanjin kolega, koji je insistirao na anonimnosti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.