Oglas
· · Komentari: 0
SRPSKE GLUMICE

Prkosi VRELIM DANIMA! Evo koja LEGENDARNA glumica se u osmoj deceniji šeta Beogradom uprkos visokim temperaturama

Legenda srpske glumačke scene, glumica Svetlana Ceca Bojković provela je vreli dan na ulicama Beograda

1624401990_ceca_bojkovic_22062021_0012.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Popularna srpska glumica i jedna od najnagrađivanijih glumica srpske glumačke scene, Svetlana Ceca Bojković u svojoj 73. godini života uživa u svakom danu, ne mareći za visoke temperature vazduha i vrućine od kojih strepe i mladi sugrađani.

Pročitajte još: Miloš Biković na teškim mukama: Pogledajte ko mu zadaje ozbiljne probleme (VIDEO)


Foto: Ataimages

Naime, tako je juče na vrelih 37 stepeni Celizijusovih glumica Svetlana Ceca Bojković fotografisana u samom centru Beograda. Glumica Ceca Bojković je prvog vrelog letnjeg dana u ovoj godini ponela lepršavu midi haljinu u tamnijoj bež nijansi, koja se odlično uklopila uz njen ten i boju kose, koja je ovog puta bila začešljana unazad. Osim toga, Svetlana Bojković ponela je klasičnu tašnu jednog popularnog svetskog brenda i belike sunčane naočare.

Pročitajte još: Tanja Savić konačno je vratila decu u Srbiju, a ovaj najemotivniji trenutak promakao je svima (VIDEO)

Svetlana Ceca Bojković

Glumica Svetlana Ceca Bojković karijeru je započela 1967. godine, filmom "Jednog dana moj Jamele", da bi deset godina kasnije ostvarila svoj najveći uspeh na filmu, zahvaljujući ulozi Mike u socijalnoj drami "Pas koji je voleo vozove".


Foto: Ataimages

Pročitajte još: Tanja Savić konačno je vratila decu u Srbiju, a ovaj najemotivniji trenutak promakao je svima (VIDEO)

Ceca Bojković je devedesetih svakako bila najveća domaća televizijska zvezda zahvaljujući ulogama u izuzetno popularnim TV serijama Siniše Pavića, najpre kao Emilija Popadić u "Boljem životu", zatim kao sestra Antonija u "Srećnim ljudima", i na kraju kao Valerija Gavrilović u "Porodičnom blagu". Uloga glavne medicinske sestre Antonije smatra se remek-delom domaćeg glumišta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas