· · Komentari: 0
OTVORENO

Bivša verenica Darka Lazića prelomila: "Ići ćemo na sud zbog sina"

Bivša verenica Darka Lazića, Marina Gagić, poslednja četiri meseca živi kod svojih roditelja

1625578674_darko.jpg
Foto: Instagram printscreen/ darkolazicofficial

LJubav Marine Gagić i Darka Lazića, definitivno se ugasila. Iako su mnogi mislili da je u pitanju trenutna faza i da će se veoma brzo pomiriti, bivša verenica pevača definitivno je stavila tačku na njihov odnos i tvrdi da povratka nema.

Proitajte još: MALO KO ZNA da je Petar Srugar bio u vezi sa VODITELJKOM PAROVA! "Bili smo zajedno oko dve i po godine"

- Naravno da nije istina da pokušavam da se pomirim sa Darkom. Ja sam ta koja je stavila tačku na naš odnos. Realno, zašto bih sada pokušavala da se pomirim sa njim? Mislim da se on potajno nada pomirenju, nije naporan, ali ništa specijalno ne pokušava. Šalje mi poruke i to je to, ali ja sam stavila tačku i nema šanse da se pomirimo rekla je Marina i dodala da joj Darko često šalje poruke, kao i da ne veruje da je u vezi sa Barbarom, kako ga mediji povezuju.

Marina tvrdi da Darko nema novu devojku

- Meni je on rekao da nema devojku, a šta je stvarno istina, ne znam. Ja mu želim sve najbolje. Koliko znam, nema devojku, ne bi mi slao poruke da ima? Možda mu je samo koleginica - poručila je Marina i dodala:

"Je l' lepota sve? Pa dobro, neka je lepša. Ja ne mislim da je lepota bitna, bila sam sa Darkom i kada je imao 160 kila. On je sada možda dobio na samopouzdanju, ali što se mene tiče, lepota nije sve".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gagic Marina (@gagic_marina)

Kako kaže, sa Darkom ima dobru komunikaciju oko sina, ali oko nekih stvari ipak nisu uspeli da se dogovore.

"Darku ću uvek dati sina, nikada mu neću braniti da ga viđa. Ali ne mogu da ga zovem i da mu kažem da dođe da vidi dete. I da, ići ćemo na sud, ne možemo da se dogovorimo. Kad god se s Darkom nešto dogovorim, to ne bude tako. Ovako, sud će lepo da preseče i tako će biti", iskrena je Gagićeva.

Nema novog partnera

"Ne zanima me sada to, bila sam mnogo povređena i sada sam se oporavila. Treba mi vremena da ponovo steknem poverenje u nekoga. Za sada imam svoj mir i svog sina, to mi je dovoljno", zaključila je Marina Gagić.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.