Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Drugarica Lepe Brene kroz suze otkrila nepoznate detalje o pevačici: Ovo sigurno niste znali!

Lepa Brena, pevačica, odrasla je u Brčkom, u Bosni i Hercegovini

1629554487_lepa-brena.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Pevačicina drugarica sa kojom je igrala košarku odlučila je sve da ispriča. Uplakana Jasna Peleh otkrila je kakva je bila pevačica.

Pročitajte još: "Znam da sam javna osoba, ali nisam vreća za mlaćenje": Oglasila se SEVERINA nakon RAZVODA

- Lepa Brena i ja smo iz ovih krajeva, mi smo Brčanke, a njeni roditelji su se doselili ovde iz jednog sela kod Srebrenika. Ona je ovde išla u školu i u gimnaziju. Nas dve smo igrale košarku kao mlađe. Kao devojka je bila ekstra, svi muškarci su bili zaljubljeni u nju. Boem među ženama, svi su voleli da se druže s njom, bila je sportski tip. Mislim da je meštani vole, nema mržnje, zašto je neko ne bi voleo? Zapamtila sam je kao finu i veselu devojku. Još kao mlađa je volela da zapeva, slučajno je počela da pevuši kao školarac. Kad bih je srela, sigurna sam da bih joj prišla, mislim da bi me prepoznala - ispričala je Jelena, a onda se rasplakala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa


- Zaplakala sam jer ste me podsetili na te dane, ja sam mnogo volela tu porodicu, i dalje volim njenog oca iako je mrtav. Abid je bio ponosan na svoju ćerku - rekla je Pelehova za "Kurir".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas