· · Komentari: 0
ESTRADA

"Nemamo vremena za bivše PRATEĆE VOLAKE": Menadžer Ace Lukasa nije birao reči povodom svađe sa Ivanom Selakov

Novi estradni rat nastao je između dugogodišnjih kolega i prijatelja Ace Lukasa i Ivane Selakov.

1630498535_pjimage.jpg
foto: Printskrin/Jutjub/Prakticna žena/Dobro Jutro - Jovana & Srđan

Novi i četvrti po redu duet Ace Lukasa i Ivane Selakov za pesmu "Svatovi" fanovi su sa nestrpljenjem iščekivali, ali nakon samo 24 časa od objavljivanja, numera je uklonjena sa Jutjuba.

Pevačica se tim povodom prva oglasila na svom Instagram profilu, i objasnila o čemu se radi:

Pročitajte još: "Nije platila svoj deo pesme": Tim Ace Lukasa odgovorio na provokacije Ivane Selakov

"Svi vi koji pratite moj rad godinama znate koliko rada i energije ulažem u svaku pesmu i koliko se trudim da idem srcem i da pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, juče sam kao pevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pesmi "Svatovi". Cela ideja projekta je bila moja kao i uloženi trud oko realizacije pesme i pravo od autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa Jutjuba, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelepe pesme. Hvala što ste uz mene sve ove godine! Voli vas Ivana ", napisala je Ivana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

Ubrzo nakon toga, oglasila se i druga strana.

Iako Aca Lukas još uvek nije hteo da komentariše celu situaciju, njegov menadžer Saša Mirković podelio je svoju stranu priče za "Alo".

"Numera je na naš zahtev uklonjena jer je ona Acina pesma stara 30 godina. Za prethodne duete smo Ivani učinili uslugu i nismo joj tražili nadoknadu, ali s obzirom da je to Lukasova stara numera, ovoga puta je njen tim trebalo da plati, što oni nisu uradili", objasnio je Saša dodao:

"Mi trenutno radimo na mnogo ozbiljnijim i važnijim projektima i nemamo vreme da se bavimo bivšim pratećim vokalom", poručio je Mirković za kraj.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.