· · Komentari: 0

Ova pevačica je bila toliko uticajna 90-ih, da su joj prateći vokali bile dve NAJVEĆE zvezde koje danas vode RAT! (FOTO/VIDEO)

Uspela je da na jednoj pesmi spoji nespojivo.

1631085042_Untitled.png
Foto: Prinstskrin/ Jutjub/Tv Arhivator

Poslednja Mis Jugoslavije bila je Slavica Tripunović koja je kasnije počela da se bavi muzikom pod umetničkim imenom Dajana, a do 2006. godine je izdala čak šest studijskih albuma, pre nego što se povukla sa scene.

Pročitajte jošISTA MAMA! Ćerka ISIDORE BJELICE novom fotografijom ostavila sve u čudu - "Isti pogled, ista energija" (FOTO)

Godine 2013. je potpuno nestala iz javnosti, a mnogi razlog vide u udaji za kanadskog biznismena, od kog se kasnije rastala. Iz braka sa biznismenom ima jednog sina.

Dajana se i sama bavi privatnim biznisom, pa tako sa bratom ima 15 velikih plastenika ruža.

Imala je najslavnije prateće vokale

Koliko je Dajana bila uticajna početkom 2000-ih, svedoči i činjenica da su joj prateći vokali bile, ni manje ni više, nego Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša.

Glasove su ukrstile u pesmi "Vazduh koji dišem", koju je 1993. godine objavila Dajana. Tada popularna Ceca i petnaestogodišnja Karleuša zajedno su otpevale prateće vokale Dajani, čiju je pesmu Ražnatovićka obradila godinu dana kasnije, pružila joj novo ruho i učinila je jednim od najvećih hitova na našim prostorima.

NJihove glasove možemo čuti i u pesmi "Pusti me", a Jelena Karleuša je pevala i na Dajaninom albumu iz 1995. godine.

Verziju pesme "Vazduh koji dišem" u kojoj su prateće vokale pevale Ceca i Karleuša poslušajte u nastavku:

Slavica danas gazi petu deceniju, ali izgleda bar jednu mlađe. Ističe da nema ništa protiv estetske hirurgije i priznaje da je uradila korekciju grudi i usana ali da je mera bitna u svemu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.