Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

Večeras je ZANEMELA SRPSKA ESTRADA! U suzama Brena, Dragana Mirković, Dženan, Saša Kovačević...(FOTO)

Najpoznatiji muzički tekstopisac u regionu Marina Tucaković preminula je nakon teške bolesti u 67. godine.

1632082416_1ddd618f67f85b50c401b9aaa35310f913705704.jpg
Foto: Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Marina Tucaković, najveći domaći tekstopisac, preminula je večeras usled posledica kancera sa kojim se već dugo borila u svojooj 67. godini života. 

Pročitajte još: Nije želela da se PREDA! Evo kada se Marina TUCAKOVIĆ poslednji put pojavila u javnosti (FOTO)

Od trenutka kada su saznali za njenu smrt, utihnuli su svi na srpskoj estradi koji se emotivnim porukama opraštaju od žene koja ja zaslužna za najveće hitove u ovom delu sveta.

- Šta god da kažem za Marinu uvek je malo. Otišla je žena, pesnik svih nas, nas prijatelj i drug , koja je znala kao skener naše duše, šta mislimo i osećamo. Nikad se neće više roditi takva žena koju smo svi voleli i poštovali. Ostaće njeni tekstvi kao pečat svih nas, jednog vremena u kome smo imali najvećeg pesnika i druga, prijatelja. Neka joj je laka zemlja i neka nas sad gleda sa nekog boljeg mesta. Volemo te Maina i volećemo te uvek i poštovati jer si nam svojim delima ulepšala živote, gde smo tvoje reči pretočili u emociju koju su svi osetili. Počivaj u miru - navela je Lepa Brena.

Pročitajte još: SA OLIVEROM MANDIĆEM BILA U VEZI 4 GODINE: Verovali ili ne, ona je vlasnica OVIH HITOVA, zato je i bila KRALJICA! (VIDEO)

- Umetnik, revolucionar, vizionar, ali pre svega-čovek. Draga moja Marina, hvala ti za sve divne tekstove, za najlepše trenutke koje smo zajedno provele, nezaboravne savete koje si mi dala, hvala ti što si ovaj svet učinila boljim mestom svojom lepotom duše i svojim talentom. Moje misli sada idu ka tvojoj porodici, a posebno tvom sinu Laci, jer samo mi koji smo imali sreću da nas u ovom životu dodirneš svojom veličinom, možemo makar da naslutimo koliko su izgubili tvoji najbliži. Koliko god da sam vremena provela sa tobom, uvek će mi biti malo, a sa tobom odlazi čitava epoha naše muzike. Putuj sa anđelima, draga moja Marina, i nađi mir koji zaslužuješ. Voli te uvek tvoja Gaga - navela je Dragana Mirković.

Pročitajte još: "Čuvajte se": Kuća glumice Bojane Maljević u GUSTOM DIMU, a onda su se pojavili NEŽELJENI gosti! (FOTO/VIDEO)

- Marinče... Zauvek ćemo te pamtiti po tvojoj jedinstvenoj energiji, osmehu, dobroti i najlepšim tekstovima kroz koje ces vecno živeti! Počivaj u miru, Marinče... - napisao je Saša Kovačević.

- Lepa i dobra naša... Za odlaske uvek nedostaje pravih reči, a posle tebe nedostajaće toliko toga. Od ničeg si stvarala sve. S tobom su obični razgovori bili poezija i niko kao ti nije umeo tugu tako lepo ispričati i sreću pojačati na još više. Lepa i dobra naša... Odmori se. Lavovska je bila borba. Umorila si se i ti. Ali, ne brini, tvoja vrednost neće izbledeti ni za sto života. Hvala ti za svaku napisanu reč i pesme koje će živeti umesto nas. One su tvoj pečat, a koliko si ih samo napravila... Umetnice vaserijska! Divna osobo i prijatelju... Ni slutio nisam da će biti baš ovoliko teško... Počivaj u miru, draga Marina - napisao je ispod fotografije Saša Matić.

- Otišla je najveća! Anđeli neka te čuvaju! - ovim rečima Ana Kokić oprostila se od Marine Tucaković.

- Sipajte mi još jedan viski, jer srušio se sav moj svet.... Zauvek ćeš nedostajati. Zauvek ću pamtiti tvoj osmeh mila moja Maki. Zauvek ću iščekivati tvoje nove brilijantne tekstove, jer ne verujem da te više nema. Takvi kao ti su besmrtni. Voli te beskrajno tvoj Babare! Nek ti je večna slava, i hvala ti za sve - napisao je Željko Samardžić. 

Od Marine Tucaković opraštaju se i Dženan Lončarević, Adil, Seka Aleksić, Marija Šerifović i brojni drugi....


Foto: InstagramStoryScreenshot

Pročitajte još: ZBOG OVE PESME JE UŠLA U LEGENDU: Marina Tucaković je za 5 REČI jedne pesme uzela 100.000 EVRA!


Foto: InstagramStoryScreenshot

Pročitajte još: ZBOG OVE PESME JE UŠLA U LEGENDU: Marina Tucaković je za 5 REČI jedne pesme uzela 100.000 EVRA!


Foto: InstagramStoryScreenshot

Pročitajte još: Imate dve RUPICE na dnu leđa? Pravi ste srećnik, a evo i zbog čega?


Foto: InstagramStoryScreenshot

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas