Oglas
· · Komentari: 0

Srđan Mobi Dik u ŠOKANTNOM intervjuu otkrio razlog svađe sa Lepom Brenom! "Ti da ćutiš, tvoji dele lažne pare"

Srđan Mobi Dik ispričao je nepoznate detalje iz svoje karijere, prilikom jednog televizijskog gostovanja.

1632481670_Untitled.png
FOTO: Printskrin/ Jutjub/ Goli život Tv Hepi
Oglas

Srđan Čolić, u javnosti poznatiji kao osnivač i frontmen grupe "Mobi dik" u jednom intervjuu izneo je do sada nepoznate detalje iz 90-ih. Tako je ispričao kako je jedna pevačica davala prasiće u zamenu za ploču.

Ja sam tu muziku (novokomponovanu) gledao kao cirkusku muziku.

Pročitajte još: Uma Turman podelila svoju "NAJMRAČNIJU TAJNU" iz tinejdžerskih dana (FOTO)

"Jedna pevačica, koja je dosta poznata sad, kada je počinjala bila je jako mlada i molila je Marinu Tucaković i Futu da snimi ploču. Pošto ona nije imala para onda je njima donosila silne prasiće. Znam da je u to vreme bilo gomila prasetine kod Marine i Fute u kući, i mi smo to ždrali i ždrali. Bili su zaista ok oni, devojka nije imala tad para, bila je jako talentovana i tako je snimila ploču za prasiće."

"Odrastao sam na zapadnoj muzici"

Grupa Mobi Dik je, kako je Srđan objasnio, kao izraz bunta.

"Ja sam zaista bio saučesnik u izradu tih novokomponovanih pesama. To su dobre ploče gledano kroz neku prizmu današnjice – Džej “Nedelja” ili Ceca “Kukavica”. Ali meni je to muzički bilo grozno. Ja sam odrastao na zapadnoj muzici. Prvi put kad sam došao u Beograd nisam znao kako se ozvučava harmonika.Ja sam tu muziku gledao kao cirkusku muziku. Meni je to bilo totalno smešno da neko može da sluša tu vrstu muzike."

Nas u inostranstvu tražili zbog "Kralja kokaina"

Devedesetih se upoznao i sa Džejem.

"Džeja sam upoznao 1990. On je bio talentovano i veselo ciganče. Stalno je đuskao i pevao. Futi se to mnogo svidelo. Džej je bio šibicar, došao sa ulice, bio skroz pozitivan i to je preneo na narod. Inače Džej je imao taj problem da teško pamti i brzo zaboravlja. Nije mogao da se skoncentriše. Bio je dosta muzikalan."

Svađa sa Lepom Brenom

Otkrio je i kako je došlo do svađe između njega i Lepe Brene.

"Sa Brenom sam radio jedan album, ona je uvek bila malo distancirana. Sećam se, već sam imao grupu “Mobi Dik” i putovali smo u inostranstvo na neku grupnu svirku. A nas su stalno mešali sa narodnjacima. Ali to je moralo tako da bude jer u inostranstvu gde ima najviše para tu su pevali narodnjaci, a nas su tražili tad zbog “Kralja kokaina”. Bio je to veliki nastup posle koga su nas isplaćivali u kešu. Kako su oni to skupili sa blagajne meni su dali par hiljada franaka. Pošto su se franci loše kotirali kod nas ja sam imao naviku da na aerodromu zamenim te franke za marke", priča Srđan.

Uhapsili su me na aerodromu zbog sto lažnih franaka.

Ispostavilo se, kaže, da je od tih svih franaka sto bilo lažno.

"I mene uhapse na aerodromu. Imao sam tu sreću jer nije bilo 500, jer za 500 dobiješ silne neke zabrane. Ali su me svakao jedno pola sata ispitivali. Oni ne razumeju engleski ja ne razumem nemački. To je trajalo dok nije došao moj drug koji je Švajcarac i koji im je objasnio da sam ja pevao i da sam dobio bakšiš i da nisam imao način kako da proverim da li je novčanica prava. Pustili su me pošto je bilo samo sto franaka u pitanju."

"U međuvremenu je avion trebalo da poleti i oni su me pustili bukvalno pet minuta pred poletanje. U avionu je bila i Brena. I ona krene da se dere na mene kako ja kao izigravam neku zvezdu. Pritom njen organizator mi je dao te lažne pare. Bio sam na ivici da joj svašta kažem. Samo sam joj rekao – ti da ćutiš molim te, tvoji organizatori dele lažne pare. Ja nisam navikao da idem u zatvor, ako ti jesi onda ti idi", ispričo je Srđan.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas