Oglas
· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

Nigora svi znamo, ali da li znate KAKVA LEPOTICA je pevačeva supruga Suzana (FOTO)

Popularni crnogorski pevač Igor Lazić Nigor već godinama je u skladnom braku sa suprugom Suzanom.

1632691261_garden_11052017_0020.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Šarmantni crnogorski pevač, Igor Lazić Nigor na ludi kamen stao je 26. jula 2015. godine, tačno u 12 časova i 45 minuta, na dan, sat i minut kada je rođena njegova supruga Suzana. Od tada, ovaj bračni par uprkos većoj razlici u godinama, živi skladno i neretko se  u javnosti pojavljuju zajedno. 

Pročitajte još: Princezinu TAŠNU sada nose svi: Stil Kejt Midlton kopiraju mlade glumice (FOTO)


Foto: Ataimages

Tako su se i na reviji dizajnerke Verice Rakočević pojavili ruku pod ruku sa širokim osmesima, a tom prilikom Suzana je zablistala u savršenoj odevnoj kombinaciji. Za tu priliku Nigorova 14 godina mlađa supruga ponela je dugu crnu haljinu ukombinovanu sa belim sakoom, a i sam Nigor bio je elegantan u sakou i pantalonama, u kojim ga ne možemmo videti često. 

Pročitajte još: Udobno i moderno: Razbijte jesenju monotoniju otkačenim HELANKAMA koje su apsolutni HIT (FOTO)

- Posvađaš se i s majkom, bratom, sestrom, pa je normalno da se ponekad zakačiš i sa ženom. Najčešće se to dogodi oko neke banalnosti, prave sitnice. Suzana je Hercegovka i još Lav u horoskopu, pa kad se to sudari sa mojoj tvrdoglavošću, znaju da izbiju varnice. Na svu sreću, oboje smo svesni da bi svađa mogla da preraste u rat i vodimo računa da se na vreme zaustavimo. Prvi popusti onaj ko je započeo svađu, ali ni tu nema pravila. Dešava se i da istovremeno prasnemo u smeh svesni da bi taj rat mogao da donese nesaglediva razaranja koja nijedno od nas ne želi - svojevremeno je za medije otkrio Nigor.


Foto: Ataimages

Pročitajte još: Sedam zanimljivih ŽENSKIH imena koja su izvedena od BILJAKA

Nigor je muzičku karijeru počeo u grupi "Montenigers" sa Nebojšom Saveljićem, koji je stradao u saobraćajnoj nesreći. Sarađivao je sa Vladom Georgievim, izdao je nekoliko solo albuma, a oprobao se i kao takmičar u šouu "Ples sa zvezdama".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas