· · Komentari: 0
BOLNA TEMA

Lepa Lukić dugo ĆUTALA o tome zašto NEMA DECU: "Abortirala sam sa 24 godine." Potom su usledila još DVA "UDARCA"

Pevačica je otkrila zbog čega nije mogla da se ostvari kao majka

1633520659_lepa-lukic.JPG
Foto: Printscreen Youtube

Pevačica Lepa Lukić iza sebe ima višedecenijsku karijeru ispunjenu brojim hitovima koji se i danas slušaju, a njen privatni život je poprilično buran.

Obožavana je od strane svih koji su je bolje upoznali – čak i oni sa druge strane zakona.

Iako je decenijama prisutna na našoj javnoj sceni, pojedine detalje iz privatnog života dugo je prikrivala, a neki od njih tek nedavno su isplivali u javnost.

Iako nikada nije krila da pati zbog toga što se nije ostvarila kao majka, Lepa Lukić o detaljima ove bolne teme nikada nije želela da govori javno. Ipak, na ovo najintimnije pitanje koje se može postaviti ženi, rešila je da da odgovor, pa je skupila snage i samo jednom za medije progovorila o problemima sa kojima se suočavala i zbog čega joj je majčinstvo uskraćeno:

– Ja sam abortirala kada mi je bilo 24 godine i posle toga sam imala dve vanmaterične trudnoće! Zato više nisam mogla da zatrudnim i to je to. Pomirila sam se sa sudbinom. Imam mačku koju gledam kao da mi je ćerka, tepam joj i volim je mnogo – rekla je jednom prilikom Lepa Lukić.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.