Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Aleksandra Prijović otkrila tajne iz života Lepe Brene: "Svi misle da živi život iz bajke"

Pevačica Aleksandra Prijović nedavno je napunila 26 godina, a može se pohvaliti muzikom karijerom i porodičnim životom

1633523771_prijovic.jpg
Foto: Instagram printscreen/ aleksandraprijovic
Oglas

Ona je sada istakla da se ne razlikuje mnogo od drugih devojaka. Na pitanje "Ko si ti?", Aleksandra je iskreno odgovorila:

Pročitajte još: NOVI HAOS NA ESTRADI: Ceca Ražnatović osula PALJBU po KEBI nakon tvrdnje da joj je on STVORIO KARIJERU: "Piši TUŽBU!"

"Ja sam kao i svaka druga devojka, jedina razlika je u tome što se zbog prirode posla pojavljujem u medijima, snimam emisije, spotove, imam nastupe i zbog toga sam poznata široj javnosti. Van kamera i medija moj privatni život se ne razlikuje od života većine žena. Posvećena sam kući, mužu i sinu i susrećem se sa problemima kao i većina ljudi", rekla je pevačica.

Brena je sasvim obična žena

Prijovićka se dotakla i pevačice Lepe Brene i tom prilikom priznala kako joj se činio Brenin život.

"Ja sam zamišljala da je to život iz filmova, ona je bila najveća zvezda na ovim prostorima, pa sam uvek mislila da ona živi životom koji je nama nepojmljiv i izvanredan, a ona je jedna najnormalnija žena, kao i moja majka", istakla je Aleksandra.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas