Oglas
· · Komentari: 0

BAHATO PONAŠANJE PEVAČA: Darko Lazić celu noć pio rakiju sa devojkom, pa seo za volan! Tetura se po ulici (FOTO/VIDEO)

Darku Laziću ovo nije trebalo.

1633591423_pjimage--1-.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/darkolazicofficial
Oglas

Paparaco je pratio pevača Darka Lazića i njegovu devojku i koleginicu Barbaru po napuštanju emisije kod Ognjena Amidžića, a ono što su uhvatili na kamerama nije ni malo pohvalno za pevača.

Pročitajte još: "Nisam znala da će se saznati..": Nataša Bekvalac će otpevati MOĆNU pesmu Marine Tucaković, koja ima posebno značenje! (FOTO)

Kada piješ, ne voziš

Naime, njih dvoje su bili gosti emisije, a tokom snimanja nisu ispuštali čašicu iz ruke. Sve vreme su pili žestinu, a onda su se odlučili na vrlo opasan potez. Po završetku emisije seli su u kola i vidno alkoholisani krenuli na put. Darko je vozio automobil dok je Barbara sedela na suvozačevom mestu.

Kada je stao na pumpu da sipa gorivo, Darko je bio toliko pod uticajem alkohola, da se zateturao po izlasku iz kola. NJih dvoje nisu marili za bezbdnost, već su se svo vreme ludo zabavljali i smejali.

Na ovoj način, pevač je ugrozio svoj, život svoje devojke, ali i svih ostalih učesnika u saobraćaju.

Ponavlja greške iz prošlosti

Da stvar bude gora, pevač je u prošlosti već skupo platio bahato ponašanje u vožnji. 

Darko je u oktobru 2018. godine doživeo saobraćajku, kad je upravljao autom bez vozačke dozvole, koja mu je ranije oduzeta zbog prekršaja koje je činio. NJegov auto skrenuo je s puta i nekoliko puta se prevrnuo, pri čemu je pevač zadobio teške povrede glave i prelom rebra.

Lazić je u tom udesu zadobio nagnječenje mozga, polomljenu jagodicu, povređene grudi i pluća, povređenu butnu kost, dok mu je noga izletela iz kuka, a više od mesec dana proveo je potom u Zemunskoj bolnici.

Kako je sve izgledalo, pogledajte na snimku ispod.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas